woensdag 13 juli 2011

Mario Been exit bij Feyenoord. Mario Been was in hart en nieren een Feyenoorder. Maar Feyenoord heeft te weinig gepresteerd onder Been.

Mario Been exit bij Feyenoord. Mario Been was in hart en nieren een Feyenoorder. Maar Feyenoord heeft te weinig gepresteerd onder Been.

Om 13.00 uur zal er een persconferentie zijn, waar meer gemeld zal worden. Mario Been zal zelf niet op deze persconferentie aanwezig zijn.

Duidelijk is inmiddels dat bij een stemming op dinsdag dertien van de achttien spelers het vertrouwen hadden opgezegd in hun trainer. Een aantal spelers had zich onthouden van een stem. Been zegt zelf zwaar aangeslagen te zijn. Hij voelde zich bedrogen en hij was enorm emotioneel. Hij is naar zijn kamer gegaan en vertrokken.

Voorlopig zal Leon Vlemmings de taken van Been overnemen.

Het afgelopen seizoen presteerde Mario Been teleurstellend met Feyenoord en eindigde in de competitie op de tiende plek. Bij de supporters ontstond er steeds meer weerstand tegen de oefenmeester die een nog doorlopend contract van één jaar had.

Vertrouwen opgezegd
Een deel van de spelersgroep van Feyenoord zou het vertrouwen in Been hebben opgezegd. Na een gesprek met technisch directeur Martin van Geel kwam de 47-jarige oefenmeester tot de conclusie om op te stappen.

Algemeen directeur Eric Gudde, aanvoerder Ron Vlaar en Van Geel geven straks in Ermelo, waar Feyenoord een trainingskamp heeft belegd, tekst en uitleg over de ontstane situatie bij Feyenoord. De training is afgelast.

1 opmerking:

Anoniem zei

Iedere fan kan weer rustig slapen.Het was toch allang duidelijk dat mario beter de welpjes kan gaan trainen