woensdag 8 mei 2013

Wie was Jeroen Denis? Waar zijn Ruben en Julian van der Schuit?

Wie was Jeroen Denis? Waar zijn Ruben en Julian van der Schuit?

Wie was Jeroen Denis?
Wie was Jeroen Denis?Zie ook: Ronald Plat. Evangelist of debiel?

Zie ook: Ruben en Julian zojuist dood gevonden... Drama voor Iris van der Schuit compleet

Zie ook: Ruben en Julian | Plaats hier je condoleances


Sinds maandag 6 mei 2013 hebben we er in Nederland weer een familiedrama bij. Vader Jeroen Denis heeft zicht van het leven beroofd, hij werd levenloos gevonden in Het Doornse Gat. Zijn kinderen Ruben en Julian van der Schuit zijn maandagavond rond 8 uur voor het laatst gezien. In Doorn is de politie op zoek naar Julian (7) en Ruben (9) uit Zeist.


Zie ook: Jeroen Denis droeg geen onderbroek!


Zie ook: Jeroen van der Schuit

Zie ook: Iris van der Schuit
Omdat de vader zelfmoord heeft gepleegd wordt voor het leven van de jongens gevreesd. In Het Doornse Gat, een uitgestrekt, bosrijk gebied bij Doorn, hebben ruim honderd agenten, mariniers en spoorzoekers van het Korps Mariniers uren vergeefs naar het duo gezocht. Bij de massale zoekactie werden ook paarden, speurhonden en helikopters ingezet. De naspeuringen werden vannacht om twee uur afgeblazen en worden vandaag niet hervat.


Zie ook: Bloemen bij Doornse Gat voor Jeroen Denis

Zie ook: Wie is Esther Kelder?


Wie was Jeroen Denis?

-Jeroen Denis werd geboren op 12-jan-1975
-Jeroen Denis is 38 jaar geworden
-Jeroen Denis was de vader van de 9-jarige Ruben van der Schuit
-Jeroen Denis was de vader van de 7-jarige Julian van der Schuit
-Jeroen Denis was gescheiden van zijn ex-vrouw Iris van der Schuit uit Zeist, zij is brandweervrouw
-Jeroen Denis had tot 1.5 jaar geleden 2 jaar lang een vriendin, met de kinderen van die ex-vriendin speelden Ruben en Julian in het Bunderbos
-Jeroen Denis reed een blauwe Hyundai Getz met het kenteken 08-NT-BV
-Jeroen Denis werkte als fysiotherapeut voor Onink & Brakké in Doorn
-Jeroen Denis werkte als fysiotherapeut voor SMC de Bron in Vinkeveen
-Jeroen Denis was eigenaar van Sined - Interventies in Vleuten
-Jeroen Denis woonde sinds enige tijd in Vleuten samen met zijn nieuwe vriendin
-Jeroen Denis heeft de laatste dag en nacht van zijn leven voorbereid, vermoedt de politie
-Jeroen Denis heeft zichzelf verhangen
-Jeroen Denis had de maandagmiddag voordat hij zich verhing een afscheidsbrief geschreven op zijn computer. In deze afscheidsbrief staat niets over zijn kinderen.

Waar zijn Ruben en Julian van der Schuit?
Waar zijn Ruben en Julian van der Schuit?

Waar zijn Ruben en Julian van der Schuit?


Zie ook: Leven Ruben en Julian van der Schuit nog?-Ruben en Julian van der Schuit worden gezocht in de buurt van Doorn omdat hun vader daar gevonden is
-Ruben en Julian van der Schuit worden ook gezocht door de politie in Duitsland, België en Luxemburg. Dit omdat hun vader voor het laatst getankt heeft in het Limburgse Beek.
-De familie van Ruben en Julian van der Schuit hoopt dat de twee jongens ergens zijn ondergebracht voordat hun vader zichzelf doodde.
-De politie beschikt inmiddels over aanwijzingen dat zijn twee zoontjes zich ergens in het Bunderbos bevinden. Het Bunderbos ligt tussen Elsloo en Bunde in Zuid-Limburg. Het Bunderbos is zeer rijk aan bronnen en beekjes.

Inmiddels is de zoektocht naar Ruben en Julian van der Schuit in het Bunderbos ook donderdag weer gestaakt. Gisteren gebeurde dat omdat het te donker werd. Vandaag aan het eind van de middag werd de zoektocht gestaakt omdat het gehele gebied inmiddels is uitgekamd. De politie gaat ervan uit dat Ruben en Julian van der Schuit NIET in het Bunderbos zijn. Maar waar zijn de jongens dan wel?


Ruben Milan van der Schuit

Ruben Milan van der Schuit
Ruben Milan van der Schuit
Ruben Milan van der Schuit is 9 jaar, heeft een mager postuur, donkerblond haar en een litteken in zijn wenkbrauw boven zijn rechteroog. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een blauwe spijkerbroek, een zwart T shirt van het merk Oli en een zwart vest van het merk Mexx. Hij was verder in het bezit van een rode schooltas en een gymtas met spullen.Julian Duncan van der Schuit

Julian Duncan van der Schuit
Julian Duncan van der Schuit
Julian Duncan van der Schuit is 7 jaar, heeft een normaal postuur, sproeten in zijn gezicht, donkerblond haar en een litteken op zijn neus. Hij droeg een bruin vest, een blauwe spijkerbroek, een T shirt met camouflage print, een zwart lederen jas en een zwarte Nike sportschoenen. Verder was hij in bezit van een blauwe schooltas en een gymtas met spullen.

3.287 opmerkingen:

«Oudste   ‹Ouder   201 – 400 van 3287   Nieuwer›   Nieuwste»
Anoniem zei

De waarhijd van hoe,wanneer en waar in deze kwestie kan veel dichterbij liggen als dat de Politie en andere hulpverlening denkt. En moeten zij informatie achterhalen uit verklaringen uit familie, vrienden etc. Misschien wordt het een en ander dan beter in beeld.

Mee denken is prima maar de vele speculaties kan het gehele onderzoek door Politie op een zijspoor brengen waardoor het onderzoek onoverzichtelijk wordt.

Begin het onderzoek bij het begin en denk na over bepaalde vreemde aspecten zoals; de schoenen die uitgedaan zin en ergens anders zijn achtergelaten, sleepkabel en spanbanden en sluit de mogelijkheid niet uit dat de zelfmoord in scene gezet kan zijn.
En de mogelijkheid dat de kinderen, op een adres in België of Duitsland zijn ondergebracht, te denken valt aan een vakantiehuis binnen de familie of vriendenkring.

Uiteraard blijf ook ik alle ontwikkelingen in deze zaak volgen en hoop op een concrete nieuwe aanwijzing en dat de zaak Ruben & Julian snel opgelost gaat worden.
Succes met het verdere onderzoek!

Anoniem zei

Ik heb zelf jaren lang in de hulpverlening gezeten, en te vaak kregen de vaders de schuld, en werd er mee gesjoemeld. Geweld kwam vaak eerder uit de hoek van de vrouw dan van de man. Vooral verbaal geweld en financieel, maar ook werd dat afgereageerd op schrik niet..babytje van 6 maanden, wat door de nieuwe vriend van mama werd gedaan en Papa zelf zou bijna de schuld krijgen.

Roos

Anoniem zei


@Agnes niets te danken het is al genoeg.Ik zie dat mensen door speculeren en geen gevoelens hebben voor de nabestaanden en alle mensen die nog tussen hoop en vrees leven.Ik wens hun zeer veel kracht toe in deze verschrikkelijke tijd.tevens denk ik dat de politie ook graag wil dat de kinderen gevonden worden.

Anoniem zei

@15:27 uur:

Ja niets te vinden bij die broer. Deze heeft ook Facebook waar dan nog ene Denis opstaat die woont in..... Meer (België)

En nu is de politie er toch achter dat het waarschijnlijk een goed voorbereid plan was van Jeroen. Echt super speurwerk van die mensen. Waren wij nog niet achter ;-)

Anoniem zei

De vader heeft de moord op zijn twee kinderen en zijn zelfmoord minutieus voorbereid. Hij was zich ervan bewust dat zijn gsm hem later zou kunnen verraden; die heeft hij dus op een zeker moment uitgezet. Hij heeft in Neerbeek getankt omdat hij van plan was om nog een lange reis te maken.

Zijn bestemming? Hij heeft hij 45 minuten de tijd gehad om van Neerbeek naar ofwel Natuurpark de Hoge Kempen in België (10 min) te rijden, of naar Natuurreservaat Hautes Fagnes-Eiffel, ook in België, nabij Eupen. De reden is duidelijk: in een bos zou het risico ontdekt te worden het minst zijn. Hij heeft zijn kinderen na getankt te hebben wellicht vergiftigd met geprepareerde softdrinks. Tegen de tijd dat hij in de bossen arriveerde waren ze dood.

Deze man was er letterlijk alles aan gelegen dat de jongetjes nooit gevonden zouden worden. Hij is hoogstwaarschijnlijk naar één van bovengenoemde natuurparken in België of Duitsland gegaan. Een internationale zoekactie nog veel ingewikkelder ligt en trager verloopt dan een zoekactie in NL. Zelfs nu na een week heeft de natuur de sporen al gedeeltelijk uitgewist. In dit bos heeft hij 45 minuten de tijd gehad om zijn waanzinnige wraak te uit te voeren.

Tegen de tijd dat hij zijn kinderen begraven had, was het 2 uur. In ongeveer 2 uur en met een nog volle tank reed hij terug naar NL. Hij was dus rond 4 uur weer boven de grote rivieren. Daar zichzelf van kant te maken. De telefoon kon weer aan; hij had genoeg vertrouwen dat hij zijn sporen voldoende had uitgewist.

Anoniem zei

Jeetje mina wat een spookverhalen allemaal. De ene weet het nog beter te vertellen dan de ander. Het is maar te hopen dat de politie dit niet allemaal leest anders weten ze het helemaal niet meer. Ik las ook net van die schoenen hier van iemand. Hij had zijn schoenen wel aan maar hij had ook nog wandelschoenen thuis en die worden vermist. Daar zijn ze naar op zoek. En de moord op je kinderen voorbereiden? dan kan toch niemand die echt van zijn kinderen houdt? Ik ga er toch van uit dat hij van zijn kinderen hield. Je kinderen vermoorden zou je dan toch in een vlaag van verstandsverbijstering doen? lijkt mij? De moord op je kinderen ga je toch niet plannen?? En zou het nou echt bij hem opgekomen zijn om zijn gsm uit te zetten zodat hij niet getraceerd kan worden? Ook dat zou niet eens bij mij opkomen. Het is allemaal zo vaag!!

Pieter zei

Ik las ergens dat vader een overgevoelige man kan zijn. Nou, dat hij zich aan een klimrek ophangt is nog daaraan toe. Maar die gevoeligheid merk ik zeker niet als hij zijn twee zoontjes inderdaad van het leven heeft beroofd. En daar heeft het alle schijn van. Deze man lijkt eerder een geobsedeerde camouflagefiguur. Dat sociale en vriendelijke kan al camouflage zijn. Achter dat masker kan een heel ander mens schuilen. Ook die hele affaire met naar Zuid-Limburg rijden lijkt op het opwerpen van een rookgordijn, van camouflage. Zou hij niet eerder beticht kunnen worden van psychopatische trekken, hoe kun je anders je kinderen doden uit wraak op je ex en haar familie, hoe tiranniserend ze misschien ook waren. Hij zorgt met zijn camouflagetaktiek, een verhaal waar Hitchcock nog van zou kunnen leren, ook nog dat half Nederland gek wordt. Nee, de kinderen bevinden zich waarschijnlijk niet rond Doorn en ook niet Neerbeek/Geulle. Dat zou te simpel zijn. Mogelijk heeft hij ze rond Neerbeek wel omgebracht op zijn geplande wijze. Daarna de GSM uitgezet en retour gereden. Zouden die vermiste schoenen ook camouflage zijn? Of ging hier iets mis met het plan? Is hij bang geworden dat bodemmateriaal aan zijn schoenen, zoals zand, klei, modder, zodanig geanalyseerd zou kunnen worden dat men achter de lokatie zou kunnen komen alwaar hij de kinderen heeft achtergelaten. Het lijkt aannemelijk, uitgaande van zijn camouflagetaktiek, dat het achterlaten/begraven/dumpen tussen Neerbeek en Rhenen moet zijn gebeurd. Zijn GSM stond toen uit. Bij Weert nam hij een andere weg. Het lijkt voor de hand dat hij in noordoostelijke richting reed, richting A73 en de Grote Peel, een ideale plek daar in het hoogveen. Zouden zijn schoenen daar niet onder modder e.d. zijn gekomen? Zuur water! Dat zou er gelijk op wijzen dat men daar moet zoeken. Als het bosgrond of zand zou zijn geweest, dat vind je op veel plekken. zou het niet zo opvallen, hoewel de korrelgrootte van stuifzand (zoals bij de Overloonse duinen) kleiner is dan het zand bij Doorn. Het lijkt allemaal zeer uitgekiend, met veel camouflage, maar met die schoenen ging iets mis in het plan, vermoed ik.

Anoniem zei

Is het heel gek om deze foto's te zien op Funda? Wellicht is dit het huis wat te koop staat sinds de scheiding?

http://www.funda.nl/koop/zeist/huis-48775234-van-reenenweg-54/fotos/#foto-7

Gek toch dat de trouwfoto's nog aan de muur hangen ook al hebben ze een 'vechtscheiding' gehad? Het eerste wat je niet meer wilt zien zijn volgens mij de trouwfoto's. Of zie ik het nu verkeerd?

Anoniem zei

de moeder kan er een reden voor hebben om dit op deze wijze op FB te zetten. je moet bedenken dat de moeder misschien nog de hoop heeft dat haar kinderen nog leven en het kunnen lezen. Dan kan ik me voorstellen dat je vanuit dat oogpunt je emoties en angst niet teveel laat zien.

Ik ben het met een eerder bericht van Marleen10.40 uur volledig eens!
Dit is een voorbedacht plan geweest van een intelligente vader. De kans dat deze kinderen gevonden worden acht ik dan ook heel klein.

Ik wens de familie heel veel sterkte. Hoe moet je verder?Zonder hulp van Boven kan je niet.

Anoniem zei

Mag het eigenlijk niet zeggen, maar wel bizar dat er 666 foto's op haar fb pagina gaan. Misschien stom dat ik het opschrijf maar het viel me gewoon op. Niet dat ik zo;n complotdenker ben hoor, maar moest het gewoon even kwijt.

ikke zei

Staat haar huis te koop op fb??? Dit zaakje stinkt!!

Anoniem zei

Huis staat op naam van iemand anders (nav zoektochtje op internet). Bovendien hangt er aan de muur foto van andere mensen (lijkt zo).

Anoniem zei

Wat me op valt er zijn alleen maar fotoos van die kinderen in een bos blijkbaar houden deze mensen van het bos

Anoniem zei

kijk eens op deze link, stamboom van jeroen Denis. Zijn vader, moeder, broer en zus.
Zijn moeder staat ook op facebook maar niks geen oproep en ook niet bij zijn broer
http://www.volbedapw.nl/passie/sites/stamboom_gezin.php?kid=348&pid=3615748

Anoniem zei

@anoniem

Dat is niet HUN huis!!!!!

Zij woont daar niet, zij woont aan de Molenweg

Anoniem zei

@anoniem 20:50
Dat viel mij ook al op. Vreemd dit heel vreemd

hyfever zei

Beste schrijvers,
Hoe kun je in hemelsnaam oordelen over de manier waarop moeder zich uit op FB. Niet iedereen stort zn hart uit op FB, en ik denk (en hoop) dat niemand zich kan voorstellen door wat voor hel ze gaat. Dus toon respect en hou op twijfels te uitten over de oprechtheid van verdriet van moeder of andere familieleden. Shame!

Wat daarentegen wel goed is, is om diverse varianten de revue te laten passeren. Waarom niet? Al is er maar één lezer die daardoor een geniale inval krijgt, of zich iets herinnert wat tot de vondst van de jochies leidt. Dan is het al de moeite waard geweest.

Anoniem zei

Ja die Facebook van de familie Denis is niets te merken openbaar! Het zijn toch ook hun kleinkinderen / neefjes!

Dat er het een en ander heeft afgespeeld tussen deze families is zeker!

Gewoon dramatisch en de rekening is gepresenteerd aan de kinderen.

Ik heb erg te doen met de familie van Jeroen want zij zijn ook hun zoon / broer verloren. En het verzwijgen van de politie snap ik ook wel. Maar waarom pas de gegevens een week later verspreiden? De vuilnisbakken zijn ondertussen ook op diverse plekken geleegd.

hyfever zei

@ Pieter, 13 mei 2013 18:22

Goede opmerking over camouflagetactiek en die schoenen. Dat Jeroen met schoenen aan is gevonden bewijst dat hij daar van te voren over heeft nagedacht. Heel goed mogelijk dat hij inderdaad een plek tussen Neerbeek en Doorn heeft uitgezocht. En het werd al geopperd: de grotten in Zuid Limburg. Ontzettend veel tijd heeft hij evenwel niet gehad, omdat hij immers om 01.42 in Rhenen is gespot. In verband met de rijtijden is dat circa 30 minuten. En om 04.16 uur in Leersum. Ook dat is bijna 2,5 uur in deze regio!

Anoniem zei

Volgens het route kaartje is de auto gesignaleerd op de Eindhovenseweg_Zuid in Best. Daar zit een McDonalds. Zijn ze misschien langs de Mcdrive gegaan, dan zouden daar misschien beelden van zijn.
Klinkt cru maar de vader zou daar wel eten of drinken gekocht kunnen hebben om er slaapmiddel oid in te doen. Hij wordt bij Weert gepeild met ca. +10 minuten. Als je de route vanaf Vleuten naar peiltijd Beesd (A2) bekijkt zou hij met de snelheid die hij toen reed in een half uur bij Weert zijn. Nu deed hij daar langer over. Een bezoek aan de McDonalds is dus mogelijk geweest.

Voorts is hij om 22:18 in Neerbeek en om 22:45 nog steeds daar in de buurt gepeild. Ik vermoed dat hij er toen pas aan gedacht heeft z'n gsm uit te zetten.

Is er nergens een spa of schop gevonden?
Z'n schoenen zijn of in de blubber blijven steken...sloot of vijverkant, of langs de weg terug in een prullenbak op een parkeerplaats gegooid ?

Laatste stuk vanaf Rhenen tot Doorn in 3 uur? Misschien dat hij toen pas echt tot het besef kwam wat hij gedaan had...

Anoniem zei

@hyfever waar staat dat ie met schoenen aan gevonden is?

Anoniem zei

Allerlei veronderstellingen in emotionele schieten niet op.
We zoeken verblijfplaats 2 kinderen. En mensen die dichtbij hem gestaan hebben moeten hierin kunnen helpen. Als hij ze achtergelaten heeft is het op een respectvolle plek. Blijven zijn kinderen. Gek dat ik nog niks van afscheidsbrief of zo gehoord heb.

Anoniem zei

Allerlei veronderstellingen in emotionele schieten niet op.
We zoeken verblijfplaats 2 kinderen. En mensen die dichtbij hem gestaan hebben moeten hierin kunnen helpen. Als hij ze achtergelaten heeft is het op een respectvolle plek. Blijven zijn kinderen. Gek dat ik nog niks van afscheidsbrief of zo gehoord heb.

Anoniem zei

Lees net de uitspraak van de rechter. Er word gezegd dat hij de kinderen minder mocht zien. Moeders heeft gevraagd te verhuizen naar haar nieuwe vriend maar omdat vaders geen toestemming gaf mocht dit niet. De rechter vond het ook belangrijk dat de kinderen niet gingen verhuizen omdat de relatie te pril was.

Anoniem zei

ze heeft heel verstandig haar profiel afgeschermt

Anoniem zei

Als het echt zo is dat de vader de jongens vermoord heeft omdat hij zijn zin niet kreeg en hij de moeder wilde terugpakken dan denk ik dat we als moeders nog strakker de teugels moeten aanhalen en de mannen alleen nog onder toezicht met de kinderen alleen moeten laten, zeker als er steeds ruzies zijn. Zij liet de teugels vieren en gaf hem vertrouwen wat hij niet verdiende. Haantjesgedrag is het mij niet het leven van mijn kind waard.

Anoniem zei

quote L1

Belgische hulp ingeroepen bij zoekactieHet politieteam, dat zoekt naar de vermiste broertjes Julian en Ruben uit Zeist, heeft de Belgische hoofdcommissaris Alain Remue om advies gevraagd.
Remue is het hoofd van de Cel Vermiste Personen. Dat is een onderdeel van de Belgische federale politie en opgericht na de geruchtmakende zaak-Dutroux.

Remue is volgens een woordvoerder van de politie in Utrecht zeer deskundig op het gebied van de vermissing van kinderen. Zijn groep was onder meer betrokken bij de verdwijning van de Britse Madeleine McCann. Remue schreef in 2010 het boek Zeg nooit nooit! Dat is het motto van de cel en houdt in dat elke hypothese onderzocht moet worden.

Anoniem zei

ja zo??? hoezo "toevallig"

Anoniem zei

Hopelijk hebben we overtuigend bewijs dat het Jeroen zelf is die in Neerbeek tankt en zijn mobiel aan en uit zet. Wel zeer essentieel. Er is n.l. niemand die ze verder is tegen gekomen.

hyfever zei

@ anoniem 13 mei 2013 21:16
http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/990021/liveblog-vermiste-broertjes-ruben-en-julian.html

08.17: Politie corrigeert berichtgeving in media. Jeroen Denis werd niet zonder schoenen gevonden. De wandelschoenen, waarvan de recherche weet dat hij ze had, zijn niet aangetroffen in zijn huis, bij zijn auto of aan zijn lichaam.Anoniem zei

@ anoniem 22:15 uur:
De link naar die rechterlijke uitspraak heb ik hier ergens eerder gezien, maar dat betreft helemaal niet de ouders van Ruben en Julian!

Anoniem zei

Eeeh hier heb ik niet veel meer aan toe te voegen!

http://www.slachtoffersjustitie.nl/wordpress/2013/05/jeroen-denis-kinderrechter-bjz-en-ex-partner-iris-van-der-schuit-maken-weer-3-nieuwe-slachtoffers-wie-kwam-er-op-voor-julian-en-ruben-van-der-schuit/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jeroen-denis-kinderrechter-bjz-en-ex-partner-iris-van-der-schuit-maken-weer-3-nieuwe-slachtoffers-wie-kwam-er-op-voor-julian-en-ruben-van-der-schuit

Anoniem zei

Ben toch bang dat het om een criminele afrekening gaat misschien ivm zijn bedrijf en/of schulden die hij had, maar wat hebben ze dan met de jongens gedaan..

Anoniem zei

Het is nauwelijks te bevatten dat je dit bedenkt als vader. Bewust in de nacht, als het donker is en kans op gezien worden minimaal, deze actie doen. Bewust telefoon uitzetten om net niet genoeg aanknopingspunten te hebben, een groot gebied doorrijden om het vinden nog lastiger te maken. Er zijn nog zoveel vragen, bv of de jongens om 22.15 bij het tanken nog wel leefden, of er op het lichaam van Denis geen sporen zijn gevonden en hoe lang hij al gestorven was toen hij gevonden werd om 8 uur. Dat is hooguit een paar uur geweest ivm tijdstip 4.16 bij gsm mast. De politie weet hoe dan ook veel meer, maar veel ook niet. Betwijfel of info in openbaarheid brengen zoals woordvoerder in journaal zei echt zal helpen. Hoeveel mensen kunnen nu tussen vertrek uit Doorn 's middags, tanken 's avonds en 8 uur de volgende ochtend iets gezien hebben?

Anoniem zei

Ben toch bang dat het een criminele afrekening betreft maar waar zijn de jongetjes dan gebleven..

Anoniem zei

Als hij over de a73 is teruggereden heeft hij veel mogelijkheden gehad om binnen 5 minuten in duitsland te zijn,sittard, roermond, venlo, boxmeer etc bossen genoeg daar, Hij heeft misschien expres de telefoon uitgezet zodat verwacht wordt dat hij over de a2 terug is gereden.

Anoniem zei

Goed stukje:

http://martinvrijland.wordpress.com/2013/05/13/getuige-zag-ruben-en-julian-met-vader/

Anoniem zei

Wat ik zo vreemd aan dit verhaal vind is dat de politie "denkt" dat de vader die ene route terug heeft gereden.Wat als hij terug gereden is via dezelfde route (A2)? Zijn ze daar al op zoek gegaan naar camerabeelde?

Anoniem zei

@ annoniem grappig dat je de duivel erbij haalt.
Ze heeft ook 666 foto's op haar fb profiel......viel me gewoon op.

Anoniem zei

Stel dat de vader een dwaalspoor heeft uitgezet zodat de moeder de kinderen nooit meer kan vinden, dan doet hij daar toch ook zijn eigen familie veel pijn mee. Zijn ouders zijn ook opa en oma, enzovoorts. Zou je dat er voor over hebben? Ik kan het me bijna niet voorstellen.....

Anoniem zei

Het klimrek ziet er niet echt "ophangwaardig" uit al zeg ik het zelf

Anoniem zei

Hoeveel mensen kunnen nu tussen vertrek uit Doorn 's middags, tanken 's avonds en 8 uur de volgende ochtend iets gezien hebben?

13 mei 2013 23:20

Wat dacht je van internationale vrachtwagenchauffeurs? Uit heel Europa rijden ze hier door NL, misschien heeft iemand zijn auto ergens zien rijden, of geparkeerd zien staan bij de snelweg ergens. Dan kon een oproep in verschillende talen misschien helpen. Wel een drama zeg, ik had gehoopt dat ze allang gevonden zouden zijn. ( Ik vermoed ergens dat hij terug naar huis is gereden nadat zijn gsm uitstond, teruggereden is naar Leersum uren later, en pas daar de gsm weer aan heeft gezet. Hij heeft alleen niet geweten dat hij uren eerder nog bij de Rijnbrug werd gesignaleerd volgens mij.

Anoniem zei

Nu de zoveelste zoekactie geen resultaat hebben gehad in ee poging de broertjes Julian en Ruben te vinden,.. moet er door de Poltie en andere hulpverlening doorgezocht blijven worden.

Als ik Politie was zou ik doorvragen bij Familie, Directe Vrienden mbt tot deze tragische kwestie. De WAARHEID ligt dichterbij dan je zou denken !!!

Buiten het feit dat bepaalde dingen in deze zaak Vreemd te noemen zijn zoals; De Schoenen dieJeroen heeft uitgedaan, de hel Autorit van Utrecht/Limburg en weer terug en het uitzetten plotseling van zijn telefoontje,..zijnmerkwardig te noemen. Maar opvallend in de hele zaak is het feit dat de ex-schoonvader voorgaand dit alles en tijdens de scheiding en volgens berichtenop internet,..alles er aan zou doen om het leven van Jeroen toteen Ware hel te maken. n dan nog Moeder Iris,..op haar FB schrijft zij,..elp mijn Mannetjes zoeken, ik mis ze heel erg,..Beetjeraar he? Een moeder zou een OPROEP doen of in een Talkshow haar verhaal vertellen en een Oproep plaatsen, maar niets hoor, geen reactie of actie van haar zijde; WAAROM????
Dit hele zaakje STINKT en KLOPT NIET,.. Politie moet dit zelf toch ook allemaal Zeer Vreemd vinden???

Anoniem zei

ik ben het helemaal met jou eens.
het zaakje stinkt vreselijk
geen enkel familielid die je hoort
ik denk dat de familie maar eens heel goed aan de tand moet worden gevoeld

Anoniem zei

Jeroen heeft zijn schoenen niet uitgedaan!!! Ze missen een paar andere schoenen van hem (wandelschoenen)

Anoniem zei

Heeft iemand er wel is aan gedacht dat haar vader er iets mee te maken kan hebben miss gingen E een paar dagen weg en heeft haar vader ze bij die benzinepomp of in de buurt op gewacht als hij er al zoveel aan heb gedaan zo dat hij de kinderen niet meer mocht zien was hij miss wel teleurgesteld dat hij de kinderen nog wel mocht zien alleen niet zo veel meer als ik het zo lees was het geen lieverdje dus een gedwongen zelfmoord is voor hem miss ook niets

Anoniem zei

Ik zit aan twee dingen te denken:
1. Jeroen Denis heeft een partner gevonden om een statement te maken tegen de oneerlijke rechten van een vader. Dit is volgens mij de enige hoop op een een goed einde. De partner moet de kinderen een tijdje vasthouden of op vakantie en de publiciteit is enorm.
2. Hij heeft zijn kinderen omgebracht en ze op een mooie plek waar ze ooit gelukkig waren een laatste rustplaats gegeven. Wat ik niet begrijp is de dat er In Geulle en Elsloo wordt gezocht. En niet bijvoorbeeld richting Sweikhuizen. Hier ligt een prachtig gebied waar kinderen geweldig kunnen spelen, de Danikerberg. Het tankstation waar ze gefilmd zijn ligt ook op de route naar dit gebied. De Jos Klijnenlaan in Neerbeek.

Dan kun je nog afvragen wat er in het half uur in Neerbeek is gebeurd. En waarom is hij juist daar gaan tanken. Als je naar Geulle rijdt kom je op de A2 nog langs een tankstation.

Anoniem zei

Waarom blijf ik toch het gevoel houden dat hij zijn zoontjes niks heeft aangedaan. Hij hield immers zoveel van deze jongens.

Ik denk dus dat @Anoniem punt 1) goed is!!! Hij wil Iris echt laten zweten voorlopig!!!

En o wat hoop ik dat mijn gevoel goed is.

Anoniem zei

Ik denk niet dat de vader midden in de nacht een speelplek heeft opgezocht in de kinderen fijn te laten spelen. Eerder dat hij heeft gewacht tot ze in slaap gevallen zijn.

Hij heeft afscheid genomen van zijn ex in Limburg en zoals ik begreep zonder haar te zien. Maar wel zijn ritje ervoor gemaakt voor emotionele afscheid. Dat de familie van beide kanten eens goed uitgehoord moeten worden ben ik wel van overtuigd, zij kennen jeroen beter dan wij.
Dus ook zijn gangen. Dat dit goed doordacht is allemaal heb ik van het begin af aan gezegd. Ook dat het rammelt van alle kanten.
Het is triest dat iemand zover gedreven wordt omdat ook hij van zijn kinderen houdt. Zodra je als ouders kinderen krijgt zit je levenslang aan elkaar vast.
Dat Jeroen zich 'moest' verhangen daar geloof ik niet in. Dit is zijn keuze geweest hoe spijtig het ook is, maar kan me voorstellen dat je tot het uiterste gedreven wordt door deze kl*te maatschappij.

Want ook een jeugdzorg doet een duit in het zakje!
Maar manipulerende mensen drijven mensen tot het uiterste en daar kan geen mens tegen op. Hier bedoel ik niet de familie van der schuit persoonlijk mee maar over het algemeen genomen.

Maar het verbaasde me al direct dat de kinderen de naam droegen van de moeder onder andere.
Dat moeder de kinderen meegeeft voor een korte vakantie terwijl de omgangsregeling net versoberd was (volgens de media) die foto die gemaakt was van een werkje van een van de kinderen waarop staat: mama ik hou van jou (welke verdwenen is van haar Facebook)
De burgerzoektochten die opgezet worden, politie dit is jullie taak. Met alle respect voor de vrijwilligers en ik hoop dat ze succes kunnen boeken, maar er verdwijnen dagelijks kinderen waar dit niet voor georganiseerd wordt met zoveel publiciteit.

En ja, ik vind het verschrikkelijk dat er minimaal 2 gezinnen hier keihard mee getroffen wordt. Maar ook de vriendin en ex vriendin hun leven staat op de kop.

Waarom zo laat een berichtgeving van de politie over de spanband en sleepkabel etc. dit was toch veel eerder bekend?
Ik wil niet beweren dat er opzet van de politie in zit want ook voor hun is het complex.
Als het financiel niet lekker ging met zijn bedrijf, zijn kinderen worden ontnomen, het leven zuur gemaakt wordt aan alle kanten door jeugdzorg misschien belasting en kijk- en luistergeld (in de volksmond een poot uitrukken door alimentatie)
Dan wordt je toch de dood ingejaagd?
Dit geeft geen excuus wat er met de kinderen gedaan is door de grote onzekerheid waar ze zijn of wat er misschien gebeurt is. Want dat weet alleen hij.
En als het is wat iedereen of de meeste denken is dat zeker niet goedkeurend. Maar hoever ben je gedreven als mens? Gevoelig, sociaal of wat dan ook.
Niemand heeft het recht om over andermans leven te beoordelen om deze misschien te doden.

Ik vraag me af vroeger leerde ik: al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Tegenwoordig blijkt steeds vaker: de leugen regeert!

Alle directe gezinnen en meelevende mensen.
Sterkte

Een moeder met genoeg levenservaring

Anoniem zei

Kijk wat moeder op haar fb schreef op 7 mei:

Alsjeblieft, wil iedereen uitkijken naar mijn kleine mannetjes, ze worden sinds gisterochtend vermist.

Jeroen heeft ze toch pas 6 mei in de avond opgehaald?????

Anoniem zei

Wat ik onbegrijpelijk vind is dat de moeder voor haar kinderen een zo sober mogelijk contact met de vader wilde,en dat ook bij de rechtbank af heeft weten te dwingen,maar op maandagochtend haar kinderen wel meegeeft aan de vader voor een korte vakantie met hem. Zonder te weten waar ze naartoe gaan.Dat wil je als moeder dan toch weten?? In het opsporingsbericht wordt gewezen op een tas met gymspullen die de jongens bij zich zouden hebben.Die tas zouden ze pas gisteren nodig hebben,de eerste dag na de meivakantie.Het verblijf bij de vader zou dus een week duren.Hoe kun je als moeder dan niet weten waar je kinderen in die week zullen verblijven? Terwijl je aangeeft al die tijd bang te zijn geweest dat er iets dergelijks als een verdwijning/zelfmoord zou gebeuren??

Anoniem zei

Ja klopt wel want zij heeft ze misschien in de ochtend meegegeven aan de vader. Hij blijkt ook 's middags gewoon in het doornse bos geweest te zijn hoorde je een week later (gisteren dus)
Daar scheen hij heen en weer te lopen. Die man wist al wat hij van plan was en heeft misschien wel voor de kinderen een zo leuk mogelijke dag gemaakt! Klinkt wel bizar eigenlijk zoals ik het schrijf. Maar denk niet dat het een gewelddadige man was ten opzichte van zijn kinderen.
Maar ken hem niet hoor.
En die kinderen zaten op een boomstronk stilletjes want de bal raakte ze niet aan. Misschien waren ze even aan het uitrusten en heeft die vader eerst lekker een partijtje gevoetbald met ze. Maar nu wordt alles zo negatief getrokken en die man als een boeman afgescheept. Hij kan zich toch niet meer verweren ;-)

Anoniem zei

@Anoniem 12.47

Ik veroordeel die man OOK NIET!!!!

Helaas kan hij zich niet meer verweren, maar ik denk inderdaad ook dat er veel meer aan de hand is en inderdaad waarom vraagt die moeder die naar een adres waar ze heen gaan????? Ze was toch altijd al zo bang schreef ze???

Anoniem zei

Als ik nog eens goed nadenk is er geen plek wat zijn schoonfamilie lief is? Waar zij graag kwamen? Tenslotte krijg je het idee dat hij juist hun wilde krenken.
Zijn schoonvader haatte hem heb ik begrepen.
Dat hij juist het lievelingsplekje van hem heeft aangegrepen om de kinderen achter te laten.
Is speculatie maar denk ik niet eens slecht, al zeg ik het zelf.
Dit dacht ik toen ik mijn stukje terug las van 12:09 uur.

Anoniem zei

Dit laatse verbaasd mij als moeder ook nog het meest,
Je wilt juist dan toch weten waar je kinderen zijn en vraagt of ze je bellen of iets dergelijks.En het lijkt mij dat je zorgt dat je als je al een raar gevoel hebt je dag en nacht bereikbaar bent.

Anoniem zei

@ 13:49 ja zou ik ook doen! Vragen of ze willen bellen als ze aangekomen zijn. Niet eens omdat ik achterdocht zou hebben maar meer om een gerust gevoel te hebben. Sterker heb ik in het verleden ook gedaan en doe ik nog als ik op vakantie ben even een berichtje dat je aangekomen ben.

@13:14
Ik hoop niet dat ik overkwam dat jij veroordeeld ;-)

Maar ook hij had niet de kinderen de dupe moeten laten worden, daarin veroordeel ik hem wel. De daad veroordeel ik, maar niet Jeroen in persoon. Eigenlijk raar want ken hem helemaal niet maar snap die man wel. Juist omdat er zoveel rammelt!

Anoniem zei

Ik denk dat de moeder in een soort van nachtmerrie status leeft en reageert. Het is denk ik erg voorbarig en niet wenselijk in dit stadium, haar op die manier te beoordelen. Ik wens haar veel sterkte en kracht en hoop en bid voor de jongens.

Anoniem zei

Zijn die kinderen wel echt gezien op die camera in Neerbeek? En heeft iemand die kinderen ook zien vertrekken met hun vader, of zijn ze alleen maar gezien bij hun huis, weet iemand dit, want als dat zo is van niet dan kunnen ze toch ook helemaal niet met hem zijn meegegaan.

Anoniem zei

De duur van de route vindt ik nogal vreemd , de eerste bekende afgelegde weg is van Vleuten naar Culemborg/Beesd waar de GSM gepeild is en het kaartje lezende is Denis vertrokken om 20:15 vanuit Vleuten en om 20:27 is zijn GSM gepeild in Culemborg/Beesd , de werkelijke afstand 33.4 KM is te rijden in 30 minuten (dus Vleuten- Culemborg/Beesd over de A2) volgens het kaartje zou daar dus maar 12 minuten over gedaan zijn, hier missen we dus al 18 minuten. Om 21:02 is de auto gesignaleerd in Best , afstand Culemborg/Beesd naar Best is 51,8 KM en te doen in 35 minuten
Daarna is de GSM gesignaleerd in Weert om 21:42 . Afstand Best – Weert 43,2 KM en te doen in 33 minuten we missen hier 6 minuten (+ de eerdere 18 minuten = 24 minuten )
Om 22:18 is de auto gesignaleerd in Neerbeek , afstand Weert- Neerbeek 48.6 KM en te doen in 34 minuten. In Neerbeek is de GSM gepeild om 22:45 , 27 minuten waar niemand van afweet (+ de eerdere 24 minuten = 51 minuten die kwijt zijn en waar geen informatie over is) Na Neerbeek is de auto gesignaleerd op de Rijnbrug in Rhenen om 01:42, afstand Neerbeek- Rhenen 162,3 KM en te doen in 1 uur en ¾ kwartier. 1 uur en een kwartier waar niemand vanaf weet (+ de eerdere 51 minuten = 126 minuten (meer als 2 uur) ) Dit is naar mijn mening een dwaalspoor en kan je niets raars doen gezien het tijdpad. GSM gepeild in Leersum om 04:16 2 ½ later Afstand Rhenen – Leersum
54,2 KM te doen in 40 minuten 1 uur waar niemand vanaf weet (+ de eerdere 126 minuten = 186minuten (meer als 3 uur) ).

Wat rammelt er hier?
1) Hoe laat zijn de kinderen bij de moeder opgehaald? Volgens info in de ochtend van 6 mei in Zeist.
2) Waarom is er niets bekend tussen de tijd van ophalen en het vertrek uit Vleuten 20:15, behoudens dan dat ze gezien zijn in Doorn.
3) Wist de vader wat er ging gebeuren, en was hij daarom zo zenuwachtig en nam hij daar al afscheid van de kinderen?
4) een ouder vraagt altijd waar ze naar toe gaan en als ze aangekomen zijn even te bellen. De moeder Iris heeft ook niet even gebeld toen ze om 20:15 ( en later )niets hoorde? Iris zegt zelf dat ze al vermist zijn vanaf maandagmorgen 6 mei.
5) De route is uitgestippeld dat staat wel vast, de jongens bevinden zich bijna zeker niet in Limburg gezien het tijdspad.
6) Heeft Dennis op maandag 6 mei niemand gebeld, ge-sms’t of ander manieren gecontact daar moeten gegevens over bekend zijn.
7) Waarom kamt de politie niet het hele gebied uit van Rhenen tot Zeist en heeft dit gebied niet gelijk afgezet?
8) Als je zo bezorgt bent waarom verstop je dan geen GSM in een van de tassen of in de kleding?
9) De politie had moeite met Dennis te identificeren, hoezo? Zijn auto stond toch op de speelplaats? Nummerbord traceren en naam is bekend of stond ie er niet?
Voor mij en ik denk meerdere toch veel vragen die een andere richting opdenken. Hoop natuurlijk ook dat ze gevonden worden en gezond en wel terug keren naar hun moeder. Echter hoe langer het gaat duren hoe pessimistischer ik ga worden en de hoop minder zie worden dat ze levend zijn.

Anoniem zei

@Anoniem 13.44

Nee hoor zo kwam je niet over :) Ik bedoelde alleen te zeggen dat ik ook niet Jeroen veroordeel, net als jij. Sorry dat het zo overkwam op je.

Ik las net dat er van de week in de Telegraaf stond dat ze uren nodig gehad hebben om Jeroen te identificeren. Waar waren zijn spullen dan? Rijbewijs, ID, bankpassen etc?

Anoniem zei

en de auto??? is die ook nog zoek????

Anoniem zei

De politie had moeite met Dennis te identificeren, hoezo?

Dus heeft hij zijn pinpas of weggegooid of in zijn auto laten liggen?


Anoniem zei

De auto hadden ze al heel snel gevonden maar de identificatie duurde uren stond er.

Was het wel Jeroen die die hele reis afgelegd heeft??????

Anoniem zei

Ik vraag me af hadden de jongens geen telefoon bij zich want tegen woordig hebben alle kinderen een telefoon bij zich en zo ja waar zijn die,En waar zijn al de spullen id rijbewijs pinpas ect van dennis dan als ze uren er over moesten doen wie hij was,een knop op het kenteken en ze weten wie je bent.denk ook dat ze in de grotten eens moeten zoeken,En de politie kan exact nagaan hoeveel kilometer en bezine er verbruikt is en hoever hij met de auto gereden heeft.

Anoniem zei

Eigenlijk is dit een copie wat er eigenlijk gebeurt is met die vader met die tweeling jaren geleden in zwitserland vader gooit zich voor de trein kinderen worden nooit gevonden ,Heeft dennis dit gekopeert deze senario?

Anoniem zei

Ik lees nooit blogs, maar ben net als vele anderen op zoek naar informatie en aanknopingspunten daar de verdwijning van deze twee ventjes mij simpelweg niet loslaat. Ik veroordeel niemand, leef mee met alle nabestaanden, maar zoek ook naar antwoorden. Wat ik goed vind aan deze blog is de suggesties die ik lees en de relevante vragen die een antwoord verdienen. In het meest zwarte scenario neem ik aan dat Jeroen als vader naar een waardige rustplaats heeft gezocht voor Julian en Ruben. Als ik zelf op de kaart kijk in de omgeving van Neerbeek vind ik een kasteel met een water genaamd "droomvijver". Veel groen en een eilandje in het midden. Ga ik helemaal in de puzzelstand dan zie ik dat Jeroen zijn bedrijfje Sined heet wat omgekeerd Denis is. Als je met letters gaat spelen en de namen van Julian en Ruben neemt krijg je op alfabetische orde: abeijlnnruu (11 letters). Gebruik je 1 van de letters n dan staat er nabij/nabei jlnruu... Als je jlnruu intikt in google maps krijg je Jan van Ruusbroecstraat, Sittard. Dit is 8,6 km en 17 minuten van Neerbeek en daar vind je het CIOS(!!), een visvijver en veel groen. Toeval? Misschien gaan zoeken? Ik weet het niet... Maar ik wil alleen maar oproepen om met z'n te blijven zoeken naar antwoorden en mogelijkheden. Dit dient te worden opgelost! Voor iedereen...

Anoniem zei

@anoniem 14.57

Ja daar had de politie ook aan gedacht. Ze hebben toen zijn laptop onderzocht en gekeken of hij daar iets van had gevonden/gelezen en het inderdaad na heeft gedaan, maar de politie kon niets in zijn laptop daarover vinden

Anoniem zei

Vanavond om 19.30 Ned.1 komt alles in Opsporing verzocht.

Anoniem zei

Hmmm cios zou niet eens slecht zijn gezien hij daar zijn studenten tijd heeft doorgebracht.
Weet niet of hij toen 'gelukkig' was

Droomvijver is ook niet slecht gedacht. Maar denk dat wij er niet uitkomen. Maar zeker wel goeie plekken dit juist omdat het voor mijn gevoel 'humaan' gedaan zou zijn.

Wellicht is die droomvijver wel een optie voor de politie.

Maar er zijn ook zoveel plekken in Nederland, België en misschien Duitsland waar het mogelijk is.

Vraag mezelf af: had de vader die bergschoenen tijdens het tanken?

Anoniem zei

huh???? Waarom heeft die Martin Vrijland opeens zijn site verwijderd?????

Anoniem zei

misschien ging hij volgens sommige te ver. Ik vond zijn teksten wel goed eigenlijk

Anoniem zei

Jeroen Denis onherkenbaar voor indentificatie door politie???

Hoezo onherkenbaar??...
Iemand die zich heeft verhangen moet toch gewoon herkenbaar zijn,..je controleerd zijn auto en of hij zaken als pasjes of andere gegevens bij hem draagt of in de auto heeft achtergelaten???

Hoezo onherkenbaar???
Zou hij andere verwondingen hebben gehad waardoor indentiteit moeilijker te bepalen was,.. zo ja

wat waren deze verwondingen en hoe zijn deze ontstaan bij hem???

Begint goed vreemd te worden om aan te nemen dat het hier om een gewone zelfmoord gaat.
Er is naar mijn zeggen, veel meer aan de hand!!!! Ik denk dat Jeroen Denis vermoord is en de vermissing vals blijkt te zijn.
Maar waarom blijft de moeder op de achtergrond in dit alles?
Het enige wat ze van haar liet horen was har oproep via Facebook,..zeer merkwaardig allemaal!!!

Anoniem zei

Kijk dit bedoel ik. Onderstaande las ik dus uit een artikel van de Telegraaf van van de week:

Dinsdagochtend werd in een bos bij Doorn het lichaam gevonden van Denis die zich aan een boom had verhangen. Pas uren later kon de politie hem identificeren en bleek dat zijn zoons vermist waren.

Anoniem zei

Misschien is het veel mensen ontgaan maar de moeder heeft op dezelfde dag haar bericht 2x gewijzigd.

Iris van der Schuit Dank je wel... Ik ben altijd zo bang voor geweest dat dit zou gebeuren . :'-(
9 mei om 16:38 via mobiel · Bewerkt

Vervolgens wijzigt ze dit bericht een paar uur later in alleen "Dank je wel"

Enkele uren later wijzigt ze het opnieuw in de volledigheid van haar 1e bericht.

Ik begrijp haar uiting in het 1e bericht. Spontane opwelling misschien.
Ik begrijp het verwijderen in het 2e bericht. Ik dacht, misschien op advies van de politie.
Ik begrijp NIET het opnieuw wijzigen van het bericht en weer die aanvulling dat ze hier bang voor was.

Is dit wrok? Het publiek al een vooroordeel meegeven? Ben je in staat als wanhopige moeder nog steeds wrok te hebben als je wanhoop om de verdwenen jongens alles overheerst?

Wat ik mij ook afvraag. Elke vader zal trots zijn als je zonen je achternaam dragen bij de geboorte. De kinderen worden van der Schuit genoemd, de naam van de moeder. Ook al ga je scheiden, een achternaam wijzig je niet zomaar.

Ik heb steeds heel sterk het gevoel dat juist de moeder narcistisch was en de vader slachtoffer.
In plaats van de situatie zoals die veel naar buiten word gedragen. Pa is de egoïst, had niet voor niets beperkt bezoekrecht, etc.

Zoals anderen al schreven, ook ik vind dat er een vies luchtje aanzit.
Het trieste is dat zoals altijd de kinderen de dupe zijn.
Mochten ze nog levend gevonden worden, dan hebben ze geen vader meer.
En de familie van Jeroen heeft geen zoon/broer meer.


Anoniem zei

@ 13 mei 15:27
http://www.volbedapw.nl/passie/sites/stamboom_gezin.php?kid=348&pid=3615748

Is dat de goede? Waarom zou daar de vermissing moeten staan?
Als het klopt mis ik wat mits het geen 10 jaar geleden is dat hij is bijwerkt. Die fotos zijn vrij gedateerd. En niet alle stambomen zijn detailistisch correct.

Anoniem zei

Hoe komt het toch, dat elke keer ik de foto van de moeder bekijk op haar fb dat ik een heel onbehagelijk gevoel krijg?...die lach en ogen, is dat het ????

Anoniem zei

@ anoniem 12:22 uur:
Ze zijn 's ochtends al opgehaald, hoor!
@ anoniem 12:28 uur (en vele anderen):
Niemand kan zeggen hoe, waarom of door wie de versoberde omgangsregeling is ingesteld. Volgens mij was dat nog niet het geval, maar zóu dat gebeuren, maar dat even terzijde. Moeder mag niet zomaar weigeren kinderen mee te geven als dat binnen de omgangsregeling past.
@ anoniem 15:45 uur:
Er staat nergens dat Jeroen onherkenbaar was. Natuurlijk zal de politie enige tijd nodig gehad hebben om met zekerheid vast te kunnen stellen dat
1. Jeroen werkelijk de eigenaar van de auto was en
2. waarschijnlijk een formele identificatie door een familielid plaats heeft moeten vinden.

Anoniem zei

Aanvulling (voor de mensen die denken dat ik dit verzin)
Het werd ook bevestigd via het liveblog van RTV Utrecht.

http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/990021/liveblog-vermiste-broertjes-ruben-en-julian.html

DONDERDAG 13.10 uur: Moeder vermiste jongetjes reageert op de vele steunbetuigingen op Facebook: "Dank je wel... Ik ben er altijd zo bang voor geweest dat dit zou gebeuren. :'-( ".

DONDERDAG 14.15 uur: Moeder vermiste jongetjes past haar reactie op Facebook aan. Nu staat er alleen: "Dank je wel :-( ".

En op FB is daarna dan het opnieuw gewijzigde bericht te lezen:

Iris van der Schuit Dank je wel... Ik ben altijd zo bang voor geweest dat dit zou gebeuren . :'-(
9 mei om 16:38 via mobiel · Bewerkt


Heel raar dat je zo bezig bent met 1 zin als je kinderen vermist zijn....

Anoniem zei

Die CIOS link komt van dat condoleanceregister. Google je waar dat mee samenhangt moet dat zeer wellicht CIOS Arnhem zijn en niet Sittard! Anagrammen kunnen wel tot de mogelijkheid horen.
Had hij misschien voorkeur voor.

Oppassen met alles in het Limburgse te trekken. We hebben hier meer zaken gehad met camerabeelden waar verdwenenen nooit zijn teruggevonden.

Zo er iets limburgs aan is is het Neerbeek en de uitvalswegen. En dan word het ondoenlijk. Mevr. Holloway is op Aruba geeneens gevonden ondanks afsturen F-16 met speciale apparatuur.

Ondanks zwartste scenario kunnen ze levend zijn.

Bezorgde moeder/oma. zei

Wat mij vandaag erg opvalt,al uren helemaal geen nieuws,(IS ER RADIO STILTE?)

Anoniem zei

16.14 uur: Vader schreef afscheidsbrief, maakt de politie bekend. De brief is vorige week maandagmiddag in Vleuterwijde getypt. Meer om 17.00 uur op RTV Utrecht.

Agnes zei

Afscheidsbrief gevonden op de computer van de vader.

Pieter zei

De vader lijkt een geobsedeerd camouflagetype. Die taktiek lijkt hij ook te hebben toegepast. Verwarring stichten. Uiteraard heeft hij de kinderen achtergelaten op een plek die niemand vermoed en waar zijn ex waarschijnlijk nooit achter zal komen. Mogelijk heeft die plek toch betekenis voor hem en de kinderen had. Of ook niet.. Het is moeilijk om jezelf te verplaatsen in het brein van deze man. Het is een wraakactie en met het idee dat hij nu voor altijd samen is met zijn kinderen in de dood. Een soort compensatie voor het feit dat hij dat naar zijn beleving niet was in het volle leven? De vraag is waarom de jongens haar achternaam droegen. Beetje dominante dame wellicht. Het lijkt bijna een competitie om het bezit van de kinderen. Ik weet wel zeker dat vader bijzonder rijp was voor de psychiater en moeder is dat nu zeker ook.

Anoniem zei

Toch een afscheidsbrief gevonden?
Daar staat veel in wat niemand te horen krijgt.

Anoniem zei

Ik denk dat die brief al vorige week gevonden is. Maar ze hebben het toen niet naar buiten gebracht.
Ik las vorige week dat er geen aanwijzingen waren gevonden in bijvoorbeeld een afscheidsbrief.
Maar er werd ook niet letterlijk gezegd: er is geen afscheidsbrief.
De inhoud van de brief laat zich verder makkelijk raden natuurlijk. Maar dat mag zoekend Nederland niet weten want dit zou de moeder waarschijnlijk minder geliefd maken.
Verder snap ik het wel dat ze die inhoud privé houden.
Voor de nabestaanden van Jeroen vind ik het een troost dat die brief er is. Toch nog een paar laatste woorden van afscheid.

Anoniem zei

@anoniem 16.25.

Ja als ik haar zie krijg ik ook telkens een onbehagelijk gevoel en inderdaad, dat steeds veranderen en bewerken van haar fb vindt ik sowieso heeel vreemd.
En ik weet niet meer waar maar ik las vorige week ergens dat de jongens Denis van hun achternaam heten. Als ze vroeger Denis hebben geheten heten ze nu nog zo, ondanks de scheiding. Een moeder kan niet zomaar de achternaam van de kinderen veranderen.

Anoniem zei

De afscheidsbrief is gevonden in de PC in de woning van Jeroen Denis in Vleuten,.. merkwaardig genoeg worden de kinderen niet genoemd is op Rtl7 kabelnieuwste lezen.

Maar Pieter; Als vroeg of laat uit feiten komt dat het toch een uitgekiend plan blijkt te zijn door de Moeder,.. Kom je dan terug op je beweringen van zo even???

Zolang er geen nieuwe en concrete aanwijzingen zijn moet iedereen rekening houden met alle mogelijke scenario`s,lijkt mij.

Anoniem zei

@anoniem 16:25. Heb reeds eerder geopperd dat de politie (on)bewust informatie zou achterhouden en zou wachten op 100% bewijzen, maar dan word ik als volslagen gek uitgemaakt. Wel heel erg vreemd dat de schoenen, sleepkabel en lint als ook de afscheidsbrief dagen later opduiken. Dringend tijd om de politie ook eens met een kritisch oog te bekijken. Doet me trouwens denken aan de moord van de politie-agent op zijn buurmeisje, toen waren ze ook super alert en op tijd !!!

Anoniem zei

Is de afscheidsbrief wel of niet door Jeroen zelf geschreven en dan nog iets vreemds; Als je op vakantie gaat, ..de politie denkt te weten dat de bestemming Luxemburg was,..dan heb je toch een paspoort bij je en de kinderen ook ? Waarom heeft de politie meer als drie uur nodig gehad om Jeroen te inditificeren?
Ook geen aanwijzingen gevonden in de laptop die hij bij zich had in de auto???
MERKWAARDIG !!!!

Anoniem zei

http://www.youtube.com/watch?v=XdQYXEVMPds&list=UUzwLvTQ-t868FCBbgiciCTA&index=1
Bij Leersum, er staat helaas geen tijd bij. Lijkt me dan toch dat hij van de kant van huis is gekomen, en omgedraaid is weer die richting uit, toen hij de gsm aan heeft gezet? Vanaf de Rijnbrug naar huis, de gemiste uren, en vervolgens even naar Leersum, auto keren en gsm weer aan.

Anoniem zei

Kort na middernacht wordt zijn auto waarschijnlijk op de parkeerplaats bij tankstation de Romeinse Put bij Venray gezien. Om 01:42 wordt het kenteken van de Hyundai geregistreerd op de Rijnbrug bij Rhenen.
Om 01:56 uur wordt de auto vermoedelijk op de Rijksstraatweg in Leersum gefilmd door een bewakingscamera. De vader keert daar de auto en op deze beelden is een andere auto te zien. De politie is dringend op zoek naar de bestuurder van deze auto. Dan is er een gat in de tijdlijn.
dat is een tijdlijn van 2 uur en 1 kwatier maar is wel bijna bij het doornse gat dan wat is er dan in die tussentijd gebeurt en waarom keerde hij in leersum en daar achter reed gelijk met de zelfde snelheid een auto mee wachten er iemand op hem dat hij om keerde en waarom om 04.15 staat opeens zijn telefoon weer even aan. wat deed hij net na 00.00 uur in venray hij heeft wel erg veel gereden dan .ik denk dat hij via weert naat venray is gereden en dan?toen richting nijmnegen rhenen en leersum blijft hij opeens hangen hel vreemd allemaal.

Anoniem zei

Maandagavond 6 mei rond 20:30 uur wordt de telefoon van de vader waargenomen in Beesd. Iets na negenen wordt het kenteken van de Hyundai geregistreerd bij Best. Daarna volgt een gsm-waarneming in Weert.
Om 22:15 uur tankt de vader bij een tankstation in Neerbeek, zo blijkt uit camerabeelden en een pintransactie. Vermoedelijk rijdt hij rond 22:26 uur door de Fattenbergstraat in Neerbeek. Kort daarna belt hij voor een laatste keer met zijn huidige partner en zegt dat ze zijn aangekomen bij het motel in Limburg. Hij is dan nog in Neerbeek.

Anoniem zei

RAAR, na gisteren 9:34 niemand meer reageren op haar foto op fb om een hart onder de riem te steken?

Anoniem zei

dat is ook heel vreemd dat niemand meer reageert op fb.kan ook zijn dat mensen media moe er van worden of ze denken nu wat is er daadwerkelijk aan de hand.maar het is ook opeens allemaal vreemd over een week hoor je hier nog weinig verder van nu is het hot

Anoniem zei

Wat moet die man het best wel zwaar hebben gehad want op maandagmiddag had hij de kinderen al. Hij heeft die afscheidsbrief geschreven waar zijn kinderen over de vloer liepen!

Wat betreft de tijden en plaatsen dat zegt me niets want ik verdwaal al op de plattegrond. Dus hoe lang iets rijden is heb ik geen idee van

Anoniem zei

Waarom druppelsgewijs steeds nadere informatie die al dagen bekend moet zijn.
Misschien heeft hij echt bij een motel gestaan.
Dat op MAA vliegveld, het Bastion in Geleen tegenover de Macdonalds (1 km van de pomp) of de Valk in Urmond. Rijd hij echter de Fattenbergstraatweg af weg van de Mauritslaan, dan is hij van plan het bruggetje over de A76 te nemen richting Geleen, Schweikhuizen en Spaubeek. Komen we weer op dat Schweikerse bos. In ieder geval bewegingen met kennersogen. En geen toevalsplek.

Anoniem zei

arme Jeroen

imalpa

Anoniem zei

Zijn telefoon gaf om 22.03 in Echt een signaal. Om 22.15 pint hij bij het tankstation. Volgens mij is de transactie aan het eind van je tankbeurt, dus kost al gauw 2 minuten. Dan kan hij dat nooit gehaald hebben in de toegestane snelheid.

Misschien is hij dan geflitst op de stationstraat in Neerbeek?

Anoniem zei

betreft de schoenen die missen denk ik dat er sporen op zitten van een specifiek gebied waar de kinderen zijn. Denk zelf aan de leersumse plassen of Rhenen de Utrechtse Heuvelrug. Er is zelfs een bepaald gebied afgesloten van maart tm juni geloof ik in de Leersumse plassen die dus niet toegankelijk zijn op dit moment.
Ik kan me ook niet voorstellen dat de kinderen ver van de plek vandaan zijn waar Jeroen zelfmoord gepleegd heeft. Ik weet niet of Jeroen graag de natuur in trok met zijn kinderen en waar hij dat deed, maar van foto`s te zien waren de kids wel graag buiten.

hyfever zei

Afscheidsrit... Dat blijft me na galmen. Dat zou een logische verklaring kunnen zijn voor de tocht naar Limburg. In die gedachtegang zou het logisch zijn dat de jongens op een plek zijn die voor de vader bijzonder was. Ook plaatst dat de tijd die Jeroen heeft doorgebracht in Leersum / Doorn in een ander perspectief. Hij komt immers uit Wijk bij Duurstede en de camera heeft hem in Leersum op de Rijksweg zien keren. Ook dat lijkt een rondje langs belangrijke plekken. Dan moet je dus gaan kijken naar plekken die belangrijk waren voor Jeroen. Wellicht plekken waar de jongens zijn geboren / verwekt? (terug brengen naar het begin) Iets waar wij zo niet achter komen. Misschien zijn ze wel dichterbij Iris dan we denken.

Speculeren over wat er is gebeurd prima, maar mensen nogmaals... Ga niet lopen raaskallen over de moeder. Of is er een etiquette hoe je je moet gedragen als je zonen zijn verdwenen? Toon respect!

Anoniem zei

Er is genoemd dat er mogelijk sprake was van een 'afscheidsrondje'. Dat kan het keren van de auto in Leersum verklaren. Hij heeft de afslag naar Wijk bij Duurstede (waar hij is opgegroeid) gemist en draait de auto.

hyfever zei

20.51 uur: Politie Utrecht twittert: "Tips stromen binnen naar aanleiding van media-aandacht nieuwe informatie."

Gelukkig!

Anoniem zei

Ik lees een hoop verhalen hier een hoop gaat over beschuldigingen terwijl niemand eigenlijks nog weet van hoe en wat.
1 ding beide ouders staan bekend bij Jeugdzorg, een moeder die een heel raar verhaaltje op Facebook plaatst een ouder of ouder(s) die hun kinderen kwijt zijn zetten geen verhalen op Facebook.
Mijn gevoel er klopt totaal niets aan deze zaak.
Dingen die de moeder verzwijgt, er word maar gewezen naar de vader.
Hij mocht zijn kinderen minder zien, als moeder kan je een lul verhaal ophangen waar geen reet van klopt, meestal zijn het mensen die zelf een spiegel voor hun zelf neer zetten, wat zij zei over haar ex-man in principe heeft ze het over haar zelf.
Denk hierbij maar eens aan Borderliner praten de ander zwart zij zelf doen niets verkeerd.
Nee mensen hier zit veel meer achter dan menig men denkt.

Anoniem zei

Mijn gevoel zegt.....vader vertelde op vakantie te gaan naar Luxemburg. Gaf hij de kinderen een slaaptablet om door te kunnen rijden? Na zuid Limburg geen GSM signaal. Is er gezocht net over de grens met Duitsland? Heeft haar daar de kinderen achter gelaten om vervolgens zijn zoektocht voort te zetten naar een laatste rustplaats? Water en gedenkteken.

Anoniem zei

vind het verschrikkelijk allemaal...leef met iedereen mee.
Je hoopt dat de kinderen nog in leven zijn, maar vanuit de standpunt en gedachte van Jeroen, denk ik dat de kans zeer klein is zoals veel mensen denken de kindjes nog levend terug te vinden.
Ik denk ook dat hij ze op een plek verborgen heeft waar hij er vanuit gaat dat niemand ze vindt. Zo om de band tussen hem en de jongens na de dood te laten voortleven. Het is zeker een gruwelijke gedachte, maar hij zag het vanuit een andere perspectief: de liefde voor zijn kinderen. Wat betreft de route die hij afgelegd heeft denk ik dat hij de plekken voorbij gereden is om afscheid te nemen van alle fasen in zijn leven en waar hij met de jongens de mooie momenten beleefd heeft. Tijdens zijn terugreis een dwaalspoor achterliet om zo op verkeerde plekken te gaan zoeken. Denk zelf dat ze in de buurt van de plek waar `het`gebeurt is moeten gaan zoeken, een plek die veel voor hem betekent, een plek die hij samen alleen met de jongens bezocht heeft en er een mooie herinnering aan heeft gehad...

Anoniem zei

Na de uitzending via Opsporing Verzocht, zullen de reacties en tips binnnstromen bij de politie.
Laten we hopen met ons allen, dat er de gouden tip bij zit, die openheid geeft van het Drijfzand aan suggesties en verdachtmakingen.

De politie onderneemt actie op concrete feiten.

Maar laten we met zijn allen er van uit gaan,.. Dat niemand een loopje kan nemen met de Waarheid.

Stel dat Jeroen` zelfmoord in scene is gezet,.. komt er uiteindelijk die Gouden Tip of krijgtde werkelijke dader in dit alles een breekpunt in het stilzwijgen.

Opmerking mijnerzijde;

Ik vind het goed om te zien dat heel Nederland meegaand is en zich betrokken voelt in deze ( nu al) tragische gebeuren.
Wie weet wanneer er eindelijk licht mag schijnen in deze Duistere dagen en Tragische zaak.

Anoniem zei

Wat mij altijd verbaasd heeft is het volgende;

Je leert elkaar kennen,.. gaat zo goed en leuk dat beide gaan trouwen of samenwonen,.. eerst een blijde periode breekt aan,.. hun eerste en willicht andere kinderen worden geboren...Bij hun trouwen beloofden zij elkaar trouw en liefde. Nu komen er problemen,.. opeens is de liefde voorbij en gedoofd. Waarom wordt er altijd geschermd met de kinderen en waarom drijf je elkaar tot wanhoop?
Ik houd van jou,.. hoe vaak zegt u het uw partner in uw relatie?..
Als je ooit van elkaar hebt gehouden, dan maak je elkaar het leven toch niet ondragelijk, zodat een van beide, geen andere uitweg ziet dan zelfmoord te plegen?
Maar bedenk; Kinderen zijn maar al te vaak de dupe rond een scheiding van de ouders.
Dit was mijn gedachtengang in dit afschuwelijke gebeuren,..dat wilde ik even kwijt. Bedankt!

Anoniem zei

@ 20:09
Zo snel rijd niemand van Echt naar Neerbeek. Dus die mast signalering korrel zout.
Pomp onbemand is prepay of niet? anders tankt een ieder gratis?
ooit ene in Geleen gebruikt.

Anoniem zei

Website van Martin Vrijland doet het nog steeds niet.
"The authors have deleted this site"
Wat vreemd...

Anoniem zei

over de de route terug; Het lijkt er op dat Jeroen mogelijk de route via de "oostkant" heeft genomen. De splitsing van heen-en terug route ligt dan min of meer ter hoogte van Susteren - Maaseik. Recreatiegebied Hommelheide. Jaren geleden was er een man weken vermist (niet als vermist opgegeven); uiteindelijk bleek hij ergens verscholen te zitten in de Hommelheide. Niemand die hem had gezien of had opgemerkt. En dat terwijl hij in erbarmelijke toestand verkeerde. Ongelooflijk, maar waar. Het kon zomaar....

Anoniem zei

Ik heb net de videobeelden bekeken van de auto die gekeerd zou zijn in Leersum; zoals iemand anders al opmerkt bij de beelden op youtube: de door de politie vrijgegeven foto van de Hyundai laat duidelijk zwarte deurgrepen zien, de auto op de videobeelden heeft meegespoten deurgrepen; imho kan dit dus niet de auto van Jeroen zijn....

Anoniem zei

misschien rare gedachte... maar politie had uren nodig om jeroen te identificeren, was hij onherkenbaar?? is het wel jeroen die daar zelfmoord heeft gepleegd.Zit Jeroen misschien in buitenland met zijn kinderen en is opgehangende iemand anders en heeft Jeroen zijn auto en alles achtergelaten aan handlanger die laat overkomen dat Jeroen opgehangen is. Ook gezien het feit dat ze er uren over deden om hem te identificeren zal er ook geen id kaart, paspoort gevonden zijn. Wie weet leven ze alledrie nog, je weet maar nooit, het zal me niet verbazen

Marina zei

Tekst is te lang en kan niet in 1 keer worden geplaatst, daarom in delen:

DEEL 1 - Nog een keer alle feiten op een rij:

MAANDAG 6 MEI 2013:

09:30 uur:
Vader haalt de jongens op bij hun moeder in Zeist voor een korte vakantie.
Aan zijn omgeving vertelt de vader dat hij met zijn zoons op vakantie zou gaan in Luxemburg. 
N.B.: Ruben en Julian zitten op de Kerkeboschschool in Zeist.

??:?? uur:
Vader heeft die dag ongeveer 175 euro heeft opgenomen, daarvan is 45 euro teruggevonden. Het is niet bekend wat hij met de rest van zijn geld heeft gedaan. De man betaalde meestal juist met zijn pinpas. 
De politie vermoedt dat hij met dat geld spullen heeft gekocht, onder meer de sleepkabel, die in het Doornse Gat is gevonden.

Rond 16:20 uur:
Jeroen Denis schrijft op zijn computer in Vleuten / Vleutweide een afscheidsbrief.
Daarin kondigt hij aan zelfmoord te plegen, zoals hij later ook heeft gedaan. In die brief schrijft hij verder dat hij naar het zuiden rijdt. 

??:?? uur:
Diverse mensen vertellen tegen RTV Utrecht dat de broertjes nog met hun vader zijn gezien bij het Doornse Gat. Ze zouden er op de dag van hun verdwijning hebben rondgelopen. Een man die er vaak zijn hond uitlaat zegt voor honderd procent zeker te weten dat het de broertjes waren. Hij beschrijft tegen verslaggever Dennis van Ommeren dat ze met hun vader het bos in waren gelopen. Ze hadden een bal bij zich, maar speelden er niet mee, zegt de man. Het viel de getuige op dat de jongens zwijgend op een boomstam zaten. Hun vader zou onrustig heen en weer hebben gelopen. Een andere getuige heeft van familieleden van de jongens gehoord dat Ruben en Julian inderdaad een groot deel van de dag met hun vader in Doorn hebben doorgebracht. 

Rond 20:00 uur:
De jongens worden gezien door een bekende van de familie.

Omstreeks 20:15 uur:
Vertrek vanuit woning te Vleuten.

>>> Deel 2

Marina zei

DEEL 2 - Nog een keer alle feiten op een rij:

20:27 uur:
GSM-waarneming in de buurt van Culemborg

20:30 uur:
In het Gelderse Beesd

21:02 uur:
Voertuig waargenomen op de Eindhovenseweg Zuid te Best.

21:42 uur:
GSM-waarneming Weert.

22:15 uur: Pinpas van vader wordt gebruikt om te tanken in het Limburgse dorpje Neerbeek (bron: Ambert Alert).

22:18 uur:
Vader tankt bij een tankstation in Neerbeek / Beek. Camera. Later blijkt dat op dat moment de twee jongens nog in de auto zaten. Betreft Tankstation Tinq, Haardboomstraat, Neerbeek.
Verslaggever Rob van Dijk van RTV Utrecht meldt ter plaatse dat het tankstation in Beek afgelegen ligt en door wegwerkzaamheden slecht bereikbaar is. Geen logische plaats om te komen tanken, zeggen omwonenden. Hij is er enorm toevallig terecht gekomen, of hij kende er de weg erg goed. Omroep L1 meldt dat een vriendin van de vader van de vermiste broertjes om de hoek woont bij het tankstation in Beek, waar hij maandagavond pinde.

Rond 22:26 uur:
Vermoedelijk rijdt vader door de Fattenbergstraat in Neerbeek.
Kort daarna belt vader voor een laatste keer met zijn huidige partner en zegt dat ze zijn aangekomen bij het motel in Limburg. In werkelijkheid is hij op dat moment nog in Neerbeek.
Zijn telefoon is vervolgens al dan niet bewust uitgegaan. Zijn signaal is in ieder geval niet meer opgepakt door de palen.

22:45 uur
GSM-waarneming te Neerbeek.

Mogelijke route naar het noorden via de A73.

>>> Deel 3

Anoniem zei


vanaf het moment dat de kinderen vermist werden had ik al een sterk gevoel dat ze niet meer leven,voel ook sterk dat dit drama een heel andere wending krijgt,NIGHTMARE NEXT DOOR!!!!!

Marina zei

Dan nu even tijd voor speculaties n.a.v. de voorgaande feiten:

1. Vader heeft de zaak terdege voorbereid en is planmatig te werk gegaan.
2. Tot aan Neerbeek is hij meerdere malen waargenomen, heeft ook tegen familie gezegd dat hij naar Luxemburg ging en heeft in zijn afscheidsbrief geschreven dat hij zuidwaarts trok. Heeft hier kennelijk een rookgordijn mee willen optrekken, want na zijn laatste telefoontje heeft hij zijn GSM uit gezet en is via een andere route weer teruggereden.
3. Er zijn twee cruciale hiaten in het tijdsbestek waarin er iets met de kinderen kan zijn gebeurd. Iemand die zoveel tijd uittrekt voor dit rookgordijn dumpt zijn kinderen, van wie hij houdt, niet zomaar ergens snel.  Die wil hij op een respectvolle plaats brengen, daar wil hij afscheid van nemen, die geeft hij op zijn eigen bizarre manier een "waardig" afscheid. Helaas denk ik dat de enige realistische optie is, dat hij de kinderen inderdaad heeft gedood. 
4. Tussen Neerbeek en Venray een hiaat van een half uur en tussen Leersum en Doornse Gat een hiaat van twee uur en een kwartier. In Neerbeek lijkt mij toch niet echt een optie. Hij dumpt zijn kinderen niet zomaar. Naar mijn mening moet het tussen Leersum en Doornse Gat zijn gebeurd. Daar had hij ook de meeste tijd boor een begrafenis.
5. gezien de route in Leersum is hij mogelijk naar de grafheuvels op de Darthuizerberg gegaan. Hij wilde kennelijk niet dat zijn kinderen gevonden zouden worden. Maar zo'n man wil toch zelf ook in de buurt van zijn kinderen sterven. De grafheuvels vind ik daarom een hele realistische optie. 
6. Vervolgens is hij naar het Doornse Gat gegaan voor een laatste afscheid van een plek met herinneringen
7. Deze hele reis lijkt niet alleen een rookgordijn, maar ook een afscheidsreis.
8. Kabel en spanbanden zijn mogelijk gebruikt voor het verslepen van zware stenen om de graven mee te bedekken (ik weet niet of er daar in de buurt zware stenen liggen). Mogelijk ook voor het verslepen van zware stukken hout, takken o.i.d. omgewoelde aarde te camoufleren.

Marina zei

Raar, Deel 3 is weggevallen. Nog maar eens:

DEEL 3 - Nog een keer alle feiten op een rij:

DINSDAG 7 MEI 2013:

Kort na 00:00 uur:
Voertuig gezien op een parkeerplaats van een tankstation bij Venray parkeerplaats de Romeinse Put). De politie kan niet zeggen of de jongens op dat moment in de auto zaten. 
>>>>> van Neerbeek naar Venray is het ca 45 minuten rijden. 
>>>>> TIJDSGAT VAN CA EEN HALF UUR TUSSEN NEERBEEK EN VENRAY.

01:42 uur:
Voertuig waargenomen op de Rijnbrug / Rhenen.

01:56 uur:
Vermoedelijk op de Rijksstraatweg te Leersum gefilmd door een bedrijfscamera.
Daar keerde vader de auto. Op de beelden is een andere auto gezien. De politie is dringend op zoek naar de bestuurder daarvan. 
Beelden: http://t.co/phxUxYAPHa en 
http://www.youtube.com/watch?v=XdQYXEVMPds&list=UUzwLvTQ-t868FCBbgiciCTA&index=1
https://www.facebook.com/de.utrechtseheuvelrug/posts/298252763642541
>>>>> Dit was ná het keren! Auto komt vanuit Doorn, keert bij Leersum, eethuis Touché (Rijksstraatweg 54) en rijdt weer terug richting Doorn. Vlak daarna volgt donkere auto in dezelfde richting.
>>>>> er zit maar 14 minuten tussen de waarnemingen op de Rijnbrug en de Rijksstraatweg vanuit omgekeerde richting. Over de dijk van Rhenen naar Wijk en Aalburg is 25 minuten, maar volgens sommigen op FB zijn er binnen dit tijdsbestek verschillende kortere routes binnendoor mogelijk via Wijk en Aalburg, waar ook familie van de vader woont:
1. Rhenen, Amerongen, de dijk op via de dooie arm, Wijk bij Duurstede in, langs pompstation en in 10 minuten weer in Doorn
2. Via Leersum door alle weilanden heen naar Wijk bij Duurstede, 10 minuten van Doorn vandaan.
3. Vanuit Amerongen de Boerenbuurt inslaan, halverwege afslaan richting Wijk en Aalburg, weer rechts naar Leersum mogelijk in 15 minuten.

04:16 uur:
GSM-waarneming Leersum in de omgeving van het Doornse Gat.
>>>>> van Rijksstraatweg 54 Leersum naar het Doornse Gat is het ca 6 minuten rijden
>>>>> TIJDSGAT VAN TWEE UUR EN EEN KWARTIER

08:00 uur:
Het levenloze lichaam van de vader en zijn auto worden in het Doornse Gat gevonden. Het gaat hier om een zilverblauwe Hyundai Getz, met kenteken 08-NT-BV.
Ook wordt hier een deel van een gele sleepkabel aangetroffen. In de nabije omgeving wordt een oranje spanband gevonden. Jeroen Denis werd niet zonder schoenen gevonden. De wandelschoenen, waarvan de recherche weet dat hij ze had, zijn niet aangetroffen in zijn huis, bij zijn auto of aan zijn lichaam.
<<<<<

Anoniem zei

Wat mij opvalt is dat er zo weinig bekend is over de terugweg. En dat men toch een vrij beperkt gebied met alternatieve routes aangeeft.

Misschien had ie een jerrycan met benzine in de auto en komen duitsland en belgie in beeld.

Ik zou het zoeken in de hobby's en vakantiebestemmingen van de kinderen.

Anoniem zei

De Politie moet de telefoon opnieuw nakijken, de vraag of de telefoon uit of aan stond kan makkelijk worden aangetoont aangezien dit in de telefoon wordt gelogd, evenals GPS info, sommige Operating systemen loggen zelfs ID van gsm masten. Vraag de fabrikant of een hacker om hulp.

Mocht hij navigatie in zijn auto hebben, indien deze aan stond logt ook veel info , zonder daadwerkelijk gebruikt te worden.

Ik vraag me af welke specialisten de politie ze hebben gebruikt aangezien ze er zo lang over deden om een afscheidsbrief te vinden.

zou iemand dit willen melden aan de politie ?
thanks,

hyfever zei

@Marina,

Mooie samenvatting van de feiten die we kennen. De hiaten in het Limburgse kunnen verklaart worden als deel van de afscheidstocht. Vanaf het moment dat zijn telefoon uitgaat, komt zijn tocht in een duistere fase. Ik weiger er van uit te gaan dat de jongens niet meer leven. Als ik spreek van "achterlaten" dan ga ik maar van het positieve uit.

Maar goed, de gedachtengang van de afscheidsroute van Jeroen, dan lijkt het me dat de jongens die route hebben bijgewoond. Jeroen gaat terug naar zn roots, waar ook de kinderen een onlosmakelijk deel van zijn. Is hij in Zeist geweest? In de buurt van Wijk bij Duurstede, Amerongen? Ben daar zelf ook geweest zondag, daar zijn legio plekken waar je rustig kunt zitten.

Het gegeven dat de auto gekeerd is, is misschien een aanknopingspunt. Jeroen kende die omgeving als zn broekzak. Dus per ongeluk te ver rijden geloof ik niet. Wel, hij krijgt een ingeving over een plek die hij wil zien - of de kust was niet veilig, of hij wilde de kust verkennen. Ik denk toch dat er daar in de buurt verder gezocht moet worden. Wellicht voormalig hotel Donderberg?

Hopelijk vandaag meer info!

Anoniem zei

Ik heb het gevoel dat ie moeder er iets mee te maken heeft, ze zouden haar is flink hard moeten ondervragen. Dat het te maken heeft met satanisme, groep rituele die kinderen opofferen en als ouders niet mee werken worden ze gedood als ze eenmaal in die groep zitten kunnen ze er niet meer uit stappen..raar die route planning helemaal daar naartoe waarom en dan terug om zelfmoord te plegen? Als hij dé jongens iets aan gedaan zou hebben dan zouden ze binnen 10 kilometer omstreken van hem af moeten liggen weet je wat ik denk... Dat hij dé kinderen in veiligheid wou stellen maar dat zijn kinderen gepakt zijn. Vooral in dé belgiese bossen doen ze die rituelen...gekke zijn het.n dat hij terug reed maar niet kon verdragen hem zelf verweet en zijn eigen verhangde... Of ze hebben hem gevonden in dé bossen en dé kids... Wel raar dat hij in afscheidsbrief op pc dan niks gezegd heeft over dé kids en als dé loss bij hem waren hoe weten ze dan wat dkinderers aan had? Ik heb sterk het gevoel en dat krijg ik steeds meer hoe langer ik er over naar denk dat die moeder zelf iets met dé verdwijning te maken heeft. Op haar daarbij stond ook over wij geven u troost of iets... Trooster is zn organisatie met die rituelen.. Gekker dan gek kan niet maar die kinderen worden misbruikt opgeofferd als ze niet bij dé groep willen horen om mee te werken bieden enge gedachten is het maar het is wel meer dat wij niet allemaal weten wat er speelt lopen zoveel van die gekken rond! Die daar iets mee doen en satanisme van dé duivel geloven maar goed..waarom zou vader zijn eigen verhangen 2 prachtige kids n vrienden n een huis boven zn hoofd ..... N dé kids zijn spoorloos...raad dé politie aan ga in dé belgiese bos kijken....meer weet ik ook niet. Maar gewoon n enge gedachten

Anoniem zei

Ja zo denk ik er ook over en meer dingen. . Ik heb ook sterk het g er voel dat zij er iets nee te maken heeft hoe spijtig ook!

Anoniem zei

Een afscheidsbrief schrijven waar de kinderen bij zijn??? Dat gaat er bij mij erg moeilijk in.

Kan het niet dat hij nog naar Vleuten terug is gereden? Ze zijn her en der aan het bouwen. Maar ook de Haarrijnse plas. En daar zal hij ongetwijfeld vaker met de kids zijn geweest. En vandaaruit weer naar Doorn.

Maar de kinderen zijn toch ook in het Doornse gat die maandagmiddag geweest???

Iets klopt hier niet aan?

Marina zei

@ anoniem 08:59 uur:
Op een computer wordt geregistreerd hoe laat een document is geschreven of gewijzigd. Die informatie valt later altijd weer terug te halen.

@ hyfever 08:37 uur:
Ik begrijp wel dat je het graag positief wilt blijven benaderen. Ik vrees alleen dat dat geen reëele optie meer is. Ben het wel met je eens wat het keerpunt van de auto betreft. Daar moet een belangrijke aanwijzing liggen, want idd: Jeroen kende die omgeving als zijn broekzak.


Anoniem zei

Ik heb de hele week zoveel mogelijk gevolgd. Mijn gevoel dat de rit een afscheidsrit was wordt meer en meer bevestigd. Ik kan me voor 90% de gedachtengang van Jeroen voorstellen. Nu een week later hoor je dat er WEL een afscheidsbrief is gevonden.
Gezien de families en politie niet eerlijk is met de informatie te verstrekken ben ik er wel klaar mee eigenlijk.
Het is triest voor de kinderen en de families. Maar de moeder moet open kaart spelen met de juiste informatie, zij kan de politie helpen met het vinden van de kinderen.

Mijn gevoel is nog steeds dat de kinderen 'vredig' ingeslapen zijn, geen pijn hebben gehad en een waardige plek hebben. Wellicht is de droomvijver waar hier eerder over geschreven is een optie. Deze man is tot het uiterste getergd door Jan en alleman. En zag maar 1 uitweg helaas.
Wat ik ook eerder schreef er worden zoveel kinderen vermist maar zelden met zoveel media! Waarom? Respect voor de burgerhulp en zoektochten maar als mijn kind weg is dan wordt dat vast niet allemaal opgezet.
Wat de moeder op Facebook schrijft is haar keus. Misschien zou ik dat ook doen.
Maar alles rammelt van alle kanten.
Ik hoop dat de politie OOK hier meeleest. Maar ik ben er wel klaar mee eigenlijk.
Ben wel benieuwd of Jeroen de schoenen die vermist worden wel op de beelden staat als hij aan het tanken is. Want dat weet niemand!
Halve berichten van de politie heeft ook niemand wat aan. Vindt je het gek dat het vastloopt!

Een moeder met meerdere berichten op deze site

Anoniem zei

jullie schrijven allemaal over fb en haar . waarom kan ik die niet vinden als ik haar naam intoets bij fb???

Peter R. zei

Wat ik hier eigenlijk nog niet ben tegengekomen, maar me zeker niet onwaarschijnlijk lijkt, kan de politie niet beter gaan natrekken of Jeroen zich de laatste jaren van zijn leven misschien tot een geloof heeft gekeerd? Of was hij al gelovig? Het zou namelijk heel goed zo kunnen zijn, dat Jeroen op het idee is gekomen er een eind aan te maken, voor zowel zichzelf als zijn zoontjes en in ''een andere wereld'' verder te leven met z'n 3tjes?

Verder, als de kinderen in Neerbeek nog leven, en bij zinnen zijn, lijkt het me vreemd dat Jeroen terug rijdt. Zijn kinderen weten namelijk van niks. Het klinkt mij meer aannemelijk dat de kinderen sliepen oid. voordat hij terug reed naar het noorden.

Anoniem zei

@10:31

Tik eens op Google in iris van der schuit Facebook bericht.

Dit heeft op meerdere sites gestaan. Als je een site krijgt met allemaal namen. Het is met de profielfoto van haar met de 2 kinderen.
Onder een steen gelegen? :-) (grapje)

Liveblog van rtvutrecht zie je ook die link staan en zoveel.

Anoniem zei

Tijdens en nauitzending Opsporing Verzocht zegt de Politie dat er al honderden tips zijn binnengekomen waarvan genoeg Belangrijke Tips en vandaar uit zal de Politie haar Ondezoek verder uitbreiden.
Nu maar hopen dat ze openingen krijgen in dit vreselijke web des onheils.

Anoniem zei

Op FB-pagina Iris van der Schuit (moeder van de broertjes) staat een
berichtje welke geplaatst is op 6 April j.l,..betreft een vrijstaandhuis. Adres; Van Reenenweg 54 te Zeist.

Is dit hun gezamelijk huis geweest en bij verkoop, wiezou de overwaarde krijgen?

Is dit misschien ook een onderwerp geweest, waardoor de spanningen te hoog op zijn gelopen!

Jeroen pleegt opeens zelfmoord en de kinderen (spoorloos) verdwenen???

Wel iets om ook mee te nemen in het Politieonderzoek, lijkt mij!!!

Anoniem zei

@ anoniem 11:29 uur:
Fijn dat je mee wilt denken, maar dat heeft alleen zin als je de berichten ook een beetje bij probeert te houden (al valt dat af en toe niet mee). Dit is hun huis niet. Hier is al vaker op diverse plekken over gepost en geantwoord.

Anoniem zei

Wat mij zeer verbaasd in dit alles is het volgende;

Moeder Iris plaatst bij internetsite`s een oproep,.. vele honderden of duizenden reacties op haar oproep, maar nooit reageert zij terug op bericten... waarom blijft zij op de achtergrond???
Bang om door de mand te vallen zeker!?

inge zei

KIJK eens op haar fb nu!!!! Wat ze heeft geschreven vandaag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Vergeef me als onderstaande gedachte al eerder is geuit maar ik heb niet alle bovenstaande reacties doorgenomen.

Na meer dan een week en met alle info die langzaam naar buiten word gebracht word er wel een beeld duidelijk. Het meest duidelijk is wel dat de vader berekenend heeft gehandeld. Zijn kinderen waren zijn grote liefde en in zijn optiek was er zeker met de aankomende versobering van de omgangsregeling nog maar een weg open.
Aangezien hij alles zo zorgvuldig heeft gepland heeft hij ook nagedacht over wat er gebeurd na dat hij een eind aan zijn leven heeft gemaakt. De enige manier om dan dichtbij zijn kinderen te zijn is om ervoor te zorgen dat ze ook na zijn dood in de buurt zijn. Naar alle waarschijnlijkheid heeft hij of in de afscheidsbrief of op andere wijze wel eens aangegeven waar hij begraven zou willen worden. Aangezien de moeder van de kinderen en nooit voor zou kiezen om haar kinderen op dezelfde plek te begraven zeker niet als de vader hun leven heeft beëindigd heeft hij dit zelf vast geregeld. Mijn visie is dus dat de kinderen te vinden zijn op de begraafplaats waar hijzelf ook begraven wil worden. Hetzij in een afgelegen plek hetzij in een bestaand graf van misschien wel een dierbare. Een spanband en sleepkabel kunnen dienen voor het lichten van de grafsteen...

Anoniem zei

Ja wat ik ook al schreef...met die rituele alleen ik blijf zeggen vader heeft niks mee die verdwijning te maken maar dé moeder speels er een hoofdrol in vader kon der alleen niet tegen en hij heeft zichzelf niet opgehangen dat hebben mensen gedaan! Ik geloof ook niet dat hij zijn kids kwaad aangedaan heeft als hij zijn kids vermoord zou hebben of wat dan ook zouden die 10 meter van hem af moeten liggen wat heeft het voor nut omdan helemaal terug te rijden echt je we kunnen makkelijk oordelen maar hoe het echt zit kunnen we alleen van dé kinderen horen als ze nog leven die moeder spreekt dé waarheid niet en vader kan.niet tegen spreken. Ik hoop alleen niet dat ik gelijk krijg over dat rituele gebeuren en er worden indd veel kinderen vermist waarom is deze geplubiceerd omdat bij dé andere kinderen allebei dé kinderen beslissen op te offeren en hier maar 1 miss in geval en ze kan niet anders staat ook raar als je je eigen kind niet als vermist opneemt daarbij komt hier is niet alleen een kind vermist maar ook een vader die volgens dé media wat ik blijf zeggen v niet zelfmoord heeft gepleegd en zn zoons zijn. Zoek op moment dat ze bij hem waren...

Anoniem zei

Goh, lees nu dat ze vanavond gaan zoeken op plekken waar het gezin graag kwam! Top!
Maar vergeet de droomvijver ook niet! Waarom ik daar maar steeds aan terug denk (iemand gepost onlangs hier) mij een raadsel. Maar Jeroen heeft alles goed uitgedokterd voor zichzelf en kent daar de plekken in Limburg, tijd genoeg gehad. Volgens mij is daar ook andere bodemgrond dan in Gelderland dus zou alles zo gevonden worden.
Hij had aangegeven aan Esther dat hij in Limburg zou overnachten in een motelletje...

Maar eens afwachten wat onze speurderneuzen vanavond gaan vinden dan.
Wat ondertussen hebben we duizenden Sherlock Holmes rond lopen.
Maar iedereen gist gezien de gebrekkige communicatie.

Ik als Sherlock Holmes' had allang die moeder uitgehoord en dit ook eerder geschreven hier. Het eerste waar ik ook zou laten zoeken en toch spookt die droomvijver steeds door mijn hoofd (kan het niet loslaten) daar is Jeroen volgens mij ook begonnen met studeren CIOS

Anoniem zei

Mooi dat er eindelijk plekken zijn aangewezen waar ze graag kwamen, dat kon wel eens helpen. Verder zou een internationale oproep niet verkeerd zijn, veel vrachtwagenchauffeurs rijden 's nachts of staan op parkeerplaatsen langs de snelweg; Polen, Zweden,Spanjaarden enz. ( En ook daar kan hij ergens richting huis de jongens achter hebben gelaten, een parkeerplaats langs de snelweg).En zijn er ook geen boomgaarden richting Wijk bij Duurstede waar de vader vandaan kwam, of kun je daar zomaar niet in? Ik hoop in elk geval dat deze eigenaren hun eigen grond langs zijn gelopen. Voor iedereen die helpt zoeken, heel veel succes.

Anoniem zei

@ anoniem 12:48 uur:
Come on, zeg! Waarschijnlijk huilt moeder op dit moment de ogen uit haar hoofd. Heel logisch en menselijk dat de familie zich nu terugtrekt in hun eigen kring, waar ze in privacy hun verdriet samen kunnen delen. Wat verwacht je dan? Dat ze ons allemaal persoonlijk een berichtje stuurt als dank voor ons meedenken? Kraam geen onzin uit alsjeblieft en heb een beetje respect.....

Anoniem zei

Staat niks op je ziet niks alleen foto van kinderen op haar fb wat zie jij dan

Anoniem zei

@ anoniem 13:31 uur:
Ik vind dit een hele zinnige gedachte van je! Mijn allereerste gedachte, die ik destijds hier ook heb geuit, was inderdaad ook op een begraafplaats. Dat is wel de laatste plek waar een massale zoektocht plaats zal vinden. Zo'n idee zou ook helemaal passen binnen de berekenende manier waarop vader (kennelijk) te werk is gegaan. Maar zo ver vooruit als jij had ik nog niet gedacht.....

Anoniem zei

Laatste bericht op facebook Utrechtse heuvelrug:

Beste allemaal,

Even nog een laatste mededeling over de zoektocht van vanavond.
Kom alleen naar Zeist als je mee wilt zoeken! Jullie zullen begrijpen dat het voor alle betrokkenen een heel zware tijd is. Graag integer en met respect omgaan met de zoekactie, dus mensen die uit zijn op sensatie zou ik langs deze weg willen vragen NIET naar Zeist te komen. Ook roep ik de deelnemers van de zoekactie op geen sociale media berichten te verspreiden, dit geeft alleen maar onnodige onrust.

Iedereen bij voorbaat dank namens de organisatie[ Remco Meijer ]van de zoekactie in Zeist!

Wanda Vd Bovenkamp

Als er 1 bericht sensatie is dan is dit het wel en plaats je dit nou net niet openbaar!

Ik gaf net al aan dat ze gaan zoeken op 'leuke plekken' waar het gezin vaak kwam. Dat stond al op Twitter door RTV Utrecht vermeld.

Ik hoop dat ze wat vinden, maar beseffen de mensen wel WAT ze kunnen vinden? Laat dit aan professionele mensen over!!!!!

Anoniem zei

Die reactie van 15 mei 2013 13:31 omschrijft inderdaad een zeer goed punt! Speculatie of geen speculatie.

"Naar alle waarschijnlijkheid heeft hij of in de afscheidsbrief of op andere wijze wel eens aangegeven waar hij begraven zou willen worden."

Juist. En ik vraag me af of de dames en heren bij de politie daar aan hebben gedacht. De focus ligt op bossen, vijvers en plassen, maar de kans bestaat dat men het al die tijd bij het verkeerde einde had.

Tip voor de politie: neem de mogelijkheid van een begraafplaats serieus, en stuur eens wat teams met speurhonden naar de meest voor de hand liggende locaties.

Anoniem zei

@anoniem 13.42

Een foto van het voetbalelftal van haar zoon, met haar zoon erbij, waarbij ze ook een tekst plaatst dat de jongen moeten gaan voetballen vandaag etc. want dat zou haar zoon graag willen etc.
https://www.facebook.com/iris.vanderschuit

Anoniem zei

Het keren op de Rijksstraatweg en de tijd tussen deze plek en de Rijnbrug blijft me maar bezig houden. Er moet een reden geweest zijn voor het keren die een belangrijke aanwijzing vormt. Een man die alles zo zorgvuldig heeft voorbereid, gaat niet plotseling zomaar wat in het wilde weg rijden. Mogelijk is hij in 1e instantie vanaf Rhenen de Boerenbuurt ingeslagen, richting Wijk en Aalburg, waar hij vandaan komt. Mogelijk kwam hij daar verkeer tegen, wilde zijn route niet verraden en is binnendoor weer teruggereden naar de Rijksstraatweg, en vandaar weer terug met het plan nogmaals de Boerenbuurt in te slaan. Hij heeft dan op dat moment een heel klein ommetje gemaakt wat binnen het tijdsbestek past. Bijna bij de Boerenbuurt zag hij vanuit tegenovergesteld richting (opnieuw) een auto aankomen en wilde opnieuw niet het risico lopen dat zijn route verraden werd. Daarop besloot hij te keren en in de andere richting te rijden. Na deze 2 bijna-ontmoetingen heeft hij besloten voa een andere route binnendoor naar Wijk en Aalburg te gaan. Dit scenario is heel wel mogelijk en biedt een verklaring voor het keren. Iemand nog andere zinnige ideëen hierover?

Anoniem zei

De enige manier om (mogelijk) deze zaak op te lossen is het verzamelen van zoveel mogelijk feiten. Helaas zijn dat er tot nu toe veel te weinig. Bekende feiten tot nu toe:
1. Wie de vrijgegeven routekaart bestudeerd vindt 3 gaten in de tijd die niet corresponderen met de tijd die benodigd is om de route met een auto rond die tijd met normale snelheid af te leggen. Het eerste gedeelte van de route van Vleuten tot Neerbeek levert geen bijzonderheden op. Berekening leert dat deze route is afgelegd met een gemiddelde snelheid van rond de 107 km/h. Heel normaal op een snelweg (de A2) rond dat tijdstip. In de route van Neerbeek naar Rhenen is het EERSTE GAT in de tijd te vinden van circa 1.5 uur. In de route van Rhenen naar Leersum is het TWEEDE GAT in de tijd te vinden van tussen de 2 en 2.5 uur. In de route van Leersum naar Doornse Gat is het DERDE GAT in de tijd te vinden van circa 3.5 uur. Waarschijnlijk moet hier nog de waarneming in Venray aan toegevoegd worden rond middernacht bij de Romeinse Put.
2. Het staat vast dat de kinderen in Neerbeek nog in de auto aanwezig waren. Dat betekent dat ze tussen Neerbeek en Doornse Gat verdwenen zijn.
3. Rond de omgeving van Doorn is extensief gezocht en niets gevonden.
4. Rond de omgeving van Neerbeek is extensief gezocht en niets gevonden.
5. De wandelschoenen van de vader worden vermist.
6. Een gedeelte van de sleepkabel ontbreekt.

Wie kan hier nog feiten aan toe voegen zodat er eerst een lijst ontstaat van alleen maar FEITEN en GEEN SPECULATIES!?

Pas als er voldoende feiten verzameld zijn kunnen er verbanden worden gezocht zo die er al zijn en kan er gericht verder gezocht worden. Wilde theorieen en ongefundeerde suggesties is niemand bij gebaat.

Anoniem zei

LUGUBER...de zus van Iris is op haar fb pagina zelfs te laat om te vermelden dat "opsporing verzocht" aandacht aan de zaak besteedt. Het is al uitgezonden als zij de publicatie doet. Moet je toch wel zéér ernstig met deze zaak bezig zijn !!! offffffff....weten zij meer dan wie ook ????

Anoniem zei

En gelukkig gaan ze vanavond ook zoeken bij het CIOS terrein!
Daarover had ik de droomvijver gelezen dat die daar lag. Zelf ken ik die hele buurt niet en is ver weg van me.

Nee nee ik ben geen medium maar wel iemand die kan inleven in een ander, moeder en net als ik begrijp die overgevoelig is en allergisch voor onrecht. Want dat is hem aangedaan.

Ik hoop dat ze op een van deze plekken gevonden worden. Dan kan het afgesloten worden voor iedereen. En sterker ik denk dat er bij de kinderen ook iets ligt voor zijn verontschuldiging aan de kinderen zelf.

Baantjer zei

Feiten:

- Kinderen om 09:30 opgehaald in Zeist bij moeder Iris.
- Ochtend, kinderen en Dennis gezien bij Doornse gat door diverse getuigen.
- Dennis heeft een grote som geld opgenomen waarvan een klein deel is terug gevonden bij vondst lichaam in Doorn.
- Sleepkabel en spanband gevonden in de buurt van de vindt plaats van het lichaam, waarom zou hij dat daar neerleggen?
- afscheidsbrief getypt om 16:30 en gevonden op de computer Dennis.


Anoniem zei

Nog een feit:

7. In de buurt van Leersum staan maar 2 GSM zendmasten en 1 UMTS zendmast. (zie http://www.gsmmasten.nl/)
Aangezien er geen andere GSM signaleringen bekend zijn gemaakt betekent dat de vader in de cel van de zendmasten van Leersum is gebleven vanaf 4:16 tot het tijdstip van zijn vondst rond 8 uur. Omdat de kinderen niet zijn gevonden bij het Doornse Gat valt dit TIJDSGAT uit en blijven er nog 2 over.

Anoniem zei

WAT een achterlijke ONMENSELIJKE meningen hebben jullie: weten JULLIE (verschillende hier) hoe het is om 2!!!! kinderen te vermissen als moeder?????? HOOGSTWAARSCHIJNLIJK niet, anders praten jullie niet zo DOM,Dus hou jullie mond,en ga werken.ipv te roddelen en iets te zoeken achter verdriet!!!

Anoniem zei

@anoniem 15/5 14:42

Wat een domme reactie van jou zeg! ben jij soms bevriend of familie lid?Het is logisch dat mensen alle mogelijkheden open houden. Lees het niet zou ik zeggen, maar ga geen andere mensen uitmaken voor iets wat jij zelf bent DOM!

Anoniem zei

terugweg over a73, dus voorbij Floriade, kort VOOR de Romeinse put... ook bossen. Misschien een tip? Zijn de kinderen daar al eerder geweest met Familie??? Je weet het allemaal niet meer, hij rijdt echt niet naar Limburg (lijkt mij) om de kinderen bij Doorn ergens te verstoppen.

Anoniem zei

is de bal van de jongens wel teruggevonden vraag ik mij af?

Anoniem zei

@ anoniem 14:04 uur:
Dan moet je de feiten zelf natuurlijk om te beginnen eerst correct weergeven. Er zijn TWEE tijdsgaten: tussen Neerbeek en Venray een half uur, en tussen het keren van de auto in Leersum en de GSM-waarneming na vieren twee uur en een kwartier. Tussen de laatste GSM-waarneming en 08:00 heeft vader zich opgehangen. Ik vermoed (tja, geen hard feit, maar een zeer sterke aanwijzing) dat vader als laatste daad voor zijn zelfmoord zijn mobiel heeft aangezet om te zien of daar berichten op stonden. Dat is een hele natuurlijke reactie namelijk. Vandaar dat ik dit laatste niet als tijdsgat zie waarbinnen nog iets met de jongens gebeurd kan zijn. Enne.... Niet álles wat je hier leest zijn ongefundeerde theorieëen, hoor. Niet álles kun je met louter harde feiten verklaren. Daarvoor heb je meestal ook sterke aanwijzingen nodig, die je vaak op het spoor komt door, jawel, steekhoudende theorieëen. Ook de politie weet dat. Op hun site vragen ze namelijk uitdrukkelijk om "Uw visie". En weet je waarom? Omdat er soms, heel soms, iemand vanuit een heel andere hoek tegen de zaak aankijkt en dingen ziet die een and nog niet opgevallen waren. Bij de recherche wachten ze echt niet met verbanden leggen tot alle feiten bekend zijn. Je brengt mogelijkheden en onmogelijkheden in kaart, maar ook waarschijnlijkheden en onwaarschijnlijkheden. Dat is precies wat velen hier doen. En dat is niet verkeerd. Iets anders zijn alle voorbarige oordelen over mensen, die inderdaad nergens op gefundeerd zijn en kwetsend zijn. Als je dát bedoelt, heb je helemaal gelijk. Als je ons allemáál bedoelt: wij maken zelf wel uit of we onze hersens op deze manier willen laten werken of niet.

Anoniem zei

@anoniem 15/5 14:42
laat ieder in hun eige waarde,> mogelijkheden open houden, is nog iets anders dan allerlei GROTE onzin uitkramen. Ga iets nuttigs doen en laat die moeder met rust!! en NEE ik ben geen familie, of wat dan ook, maar een MEEVOELENDE MOEDER!

Anoniem zei

De frustraties lopen stilaan hoog op, en niet door de speculaties c.q. meedenken van de gewone burger....komt eerder door het verschrikkelijk traag werken van politie en andere div. diensten en het niet.. of niet volledig.. verstrekken van informatie wat al dan niet bewust gedaan wordt. Zou het kunnen zijn..dat deze zaak een andere zaak uit de wind moet houden? (afleidngs-tactiek) Heb totaal geen vertrouwen in politie en justitie en over de overheid nog maar te zwijgen !!

Anoniem zei

@ Anoniem 14:04
De waarneming bij Venray is niet bevestigd door de politie in de route. Dus tussen Neerbeek en Rhenen blijft feitelijk maar 1.5 uur over omdat de reistijd van circa 1.5 uur er af gaat. (Totale tijd tussen de signaleringen Neerbeek-Rhenen 3 uur).
Dat betekent dat @ Anoniem 14:32 gelijk heeft. Er blijven 2 TIJDSGATEN over: Neerbeek-Rhenen 1.5 uur en Rhenen-Leersum tussen de 2 en 2.5 uur. Dat beperkt het zoekgebied tot hoever je heen en terug kunt rijden met een auto minus de tijd nodig om bepaalde acties uit te voeren.

Anoniem zei

Ja zeer vreemd;

Iris van der Schuit heeft idd vandaag een nieuw bericht op haar facebook gezet; iets van,..zet hem op jongens uit Ruben zijn team. Ruben had er graag bij geweest maar hij zou heterger vinden, als jullie niet waren komen spelen,..iets van deze strekking.

Dat zij als desperate moeder, wie opzoek is naar haar beide zoontjes, zich bezig houdt met een voetbalwedstrijd van het team van haar zoontje,..das toch vreemd te noemen.
Ik zou andere gedacten in mijn hoofd hebben op dit moment!
Er zijn belangrijkere zaken in haar leven dan een partijtje voetbal!!!

Anoniem zei

@ Anoniem 15:26
Er blijven 2 TIJDSGATEN over: Neerbeek-Rhenen 1.5 uur en Rhenen-Leersum tussen de 2 en 2.5 uur.

Wat kan je doen in 1,5 en 2,5 uur?
Ik denk dat de politie veel verder terug moet in de tijd, zoals de politie zegt denken zij dat Dennis alles al voorbedacht heeft.
kunnen ze niet uitzoeken of Dennis graafgereedschap (schep, spade etc) heeft aangeschaft? Medicijnen heeft aangeschaft voor zichzelf die versuffend zijn etc etc.
Ook zal Dennis de route al eerder verkend hebben, je mag dan wel vaak naar de plaatsen geweest zijn maar wil niets aan het toeval over laten. Met andere woorden zijn, zijn gangen van afgelopen maand nagegaan? Welke plekken had hij bijzondere belangstelling voor de afgelopen weken? Sleepkabel wanneer is deze gekocht en waar? Geloof niet dat hij de kabel op de dag zelf heeft gekocht gezien zijn voorbereiding.Stond zijn telefoon aan tussen 9:30 en 20:15 dan moet dat ook achterhaalbaar zijn waar hij allemaal zou geweest zijn en wie er gebeld is en gsms't enzovoort.

m.j. zei

sleepkabel of spanband kan hij ook geprobeerd hebben om zichzelf te verhangen.

en de tijdsgaten kunnen ook ontstaan zijn dat hij zichzelf en de jongens een dosis slaapmiddel heeft toegediend. alleen hij werd weer wakker en de jongens niet!
wellicht heeft hij van het geld wat nu mist die medicatie gekocht?

Anoniem zei


Wie wat een felle reactie. Zou bijna denken dat de spanning te hoog gaat worden en begrijpelijk. Niemand wil ruilen van situatie. Maar dit ter zijde:

Even een aanvulling wat betreft de autorit:

@JulianRubenNL: Via @DvanOmmeren
Eigenaar camera in: beeld in verkeerde volgorde gezet. Auto komt eerst met zwarte auto vanuit Leersum richting Doorn (1/2)

Verv. komt de auto vader 1.5 min later terug rijden richting #Leersum #Amerongen. Volgorde is andersom #vermistebroertjes

En er worden nieuwe beelden opgehaald van waarschijnlijk 6 a 7 uur!

Weet iemand het tijdstip van overlijden van Jeroen?
Misschien is dit helemaal zijn auto niet!
Want als hij om kwart over 4 voor het laatst is getraceerd bij het doornse bos kan hij volgens mij niet ook nog eens tussen 6 en 7 in Leerdam weer rijden.

Ik heb nog eens gezocht op Google naar de droomvijver maar die ligt in Hoensbroek en niet in Sittard bij het CIOS ong 20 minuten rijden. Sorry laat me niet los en wilde vandaag niets meer reageren maar kan het niet laten ;-) net als de meeste hier.

En nee ik plaats of heb geen beschuldigingen geplaatst richting de moeder! Wel dat zij meer weet van zijn gangen en denkwijze. Want wat zij op Facebook plaatst is haar keuze en recht. Maar zou zelf denk ik mijn hoofd er niet bij hebben om klasgenoten toe te juichen voor voetbal. Maar OOK voor haar kan het ontspanning zijn en even de gedachte verzetten. En heeft zij ook alle recht toe.Anoniem zei

M.J. die medicatie zou toch niet over de 100 euro kosten? Ik heb meer het idee dat hij daarvan ook dingen heeft gekocht bij een bouwmarkt of tuincentrum'; afdekzeil,schep, evt handschoenen en overall. Spanbanden, die worden per 2 verkocht dacht ik, of ook per stuk? Dan de zoekplaatsen; weet iemand waar de foto's die de moeder als achtergrond op FB heeft gebruikt gemaakt zijn? Misschien heeft de vader een van deze plekken uitgekozen? 2 tijdsgaten; een om zich van de jongens te ontdoen, en de ander om de overige spullen en gereedschap te verstoppen? Verschrikkelijk om dit zo op te schrijven, maar reeël gezien is de kans dat de jongens nog leven volgens mij maar heel erg klein:(

Anoniem zei

Dat zij als desperate moeder, wie opzoek is naar haar beide zoontjes, zich bezig houdt met een voetbalwedstrijd van het team van haar zoontje,..das toch vreemd te noemen.
Ik zou andere gedacten in mijn hoofd hebben op dit moment!
Er zijn belangrijkere zaken in haar leven dan een partijtje voetbal!!!
15 mei 2013 15:45

Voor haar ook, alleen kan ze denk ik weinig doen. En dat ze dat stukje over de voetbal gepost heeft, is volgens mij alleen om die jongens een hart onder de riem te steken, die zullen ook erg van streek zijn. Laf, al die aanvallen naar de moeder, beter is het om te focussen op waar haar zoons kunnen zijn! Dat is de prioriteit, niet de rest van de familie;Waar zijn de jongens?

Anoniem zei

Er wordt hier veel te moeilijk gedacht, niemand kan de beweegredenen en strategie bepalen van iemand die er doorheen leek te zijn of iemand die heel geslepen is geweest en achteraf allemaal in scene heeft gezet. Met speculeren schiet je niets op.
De politie moet alle bestaande feiten nalopen en beginnen waar het toen verkeerd is gegaan namelijk in de relatie van Jeroen Denis en Iris van de Schuit.
Aangezien Jeroen niets meer zeggen kan, blijft de mogelijkheid over om haar te blijven ondervragen en als je als Politie weet, dat de verhoudingen tussen Jeroen en de vader van Iris niet goed waren en laatstgenoemde ( uit verder berichtgeving) Jeroen`s leven kapot zou maken,..zou ik ook haar vader flink aan de tand voelen !
Begin bij het begin.

Maar nu nog een vraagje; De politie had meerdere uren nodig om Denis te kunnen indentificeren,.. hoe zou dat komen en waar is het lichaam van Jeroen nu, zijn ze begonnen met forensisch onderzoek op het lichaam en wordt er in dat geval een afwijkend DNA gevonden?
Daarover hoor je ook helemaal niets.

Anoniem zei

Dat de droomvijver niet bij CIOS ligt klopt. Ik schreef eerder:

"...In het meest zwarte scenario neem ik aan dat Jeroen als vader naar een waardige rustplaats heeft gezocht voor Julian en Ruben. Als ik zelf op de kaart kijk in de omgeving van Neerbeek vind ik een kasteel met een water genaamd "droomvijver". Veel groen en een eilandje in het midden. Ga ik helemaal in de puzzelstand dan zie ik dat Jeroen zijn bedrijfje Sined heet wat omgekeerd Denis is. Als je met letters gaat spelen en de namen van Julian en Ruben neemt krijg je op alfabetische orde: abeijlnnruu (11 letters). Gebruik je 1 van de letters n dan staat er nabij/nabei jlnruu... Als je jlnruu intikt in google maps (vanaf Neerbeek) krijg je Jan van Ruusbroecstraat, Sittard. Dit is 8,6 km en 17 minuten van Neerbeek en daar vind je het CIOS(!!), een visvijver en veel groen. Toeval? Misschien gaan zoeken? ..."

Ik heb dit tevens bij de politie gemeld en lees nu overal dat hier vanavond inderdaad gezocht gaat worden.

Anoniem zei

Nou, die nieuwe info over tijdstip en volgorde van camerabeelden keren auto in Leersum zetten me weer flink aan het denken. Qua tijd is dit wel mogelijk van Venray tot dit punt, echter: dan kan hij alleen maar via de A50 vanaf Renkum over de Rijksweg zijn gekomen binnen dit tijdsbestek. Hij is immers pas veel later op de Ijnbrug waargenomen.

Anoniem zei

@16:14 ja jouw bericht laat me niet los ;-)

Eerlijk gezegd denk ik er steeds aan. Die kinderen 'dromen'

En toch een hoop berichten gelezen hier en elders. Maar ok. Hoop dat ze wat vinden. Dank voor je reactie en mijn slapeloze nacht ;-)

Anoniem zei

Op RTL nieuw (webpagina)geeft de moeder (iris) plekken aan waar de ploeg van het burgerzoekers moeten gaan zoeken,... Alsof de moeder kan weten waar haar kinderen zijn, in tijd van radeloosheid en paniek.
Wie vindt dit, net al ik, heel vreemd???
Of weet zij veel meer dan wij en politie allmaal weten?

Anoniem zei

Even terugkomend op dat spanband, volgens mij is dat van Skandia? Alleen die per stuk verkocht worden hebben zwarte stiksels bij de klemgesp, en die per 2 in een blister zitten dezelfde kleur als dat van het spanband dat gevonden is? De kleur oranje lijkt feller, maar kan aan de foto liggen, het blauwe label zit er wel aan. Zou er 1 van zoek kunnen zijn? http://www.beslist.nl/products/klussen/klussen_486173/r/Skandia%20Spanband%20met%20Klemgesp%2025m/

Anoniem zei

@16:40 Natuurlijk weet zij meer.
En ik denk dat zij ook is gaan nadenken waar die kinderen kunnen zijn. Maar ik denk niet dat ik achter mijn mobieltje had blijven zitten en allang die kant opgegaan om te zoeken. Maar.... Dit is wat ik nu denk.... Vraag me niet wat ik daadwerkelijk zou doen als het mij zou overkomen. Misschien reageer ik dan heeeeel anders.

Ik probeer het van 2 kanten te bekijken en begrijp ook wel de beweegredenen van Jeroen. Maar misschien moeten mensen eens zelf flink op hun bakkes gaan en er op een schofterige manier met je omgegaan worden wil je dit soort dingen kunnen begrijpen.
Eigenlijk alles wat ik van begin af aan schreef wordt meer en meer bevestigd. Iemand die een eind aan zijn leven wil maken zegt het niet tegen de buitenwereld. Zoals ik ook al schreef: die man heeft verdriet in zijn ogen achter zijn glimlach. Maar even mijn persoonlijke gevoel ter zijde laten. Maar proberen te blijven denken in de leefwijze van Jeroen. Wat heb ik met zijn familie te doen trouwens.

@16:14 had je ook de droomvijver doorgegeven trouwens?

Anoniem zei

Is er al aan gedacht dat als de vader geholpen is, degene die de kinderen nu heeft ook kan reageren op al deze berichten en zo de meningen en het onderzoek kan manipuleren?

hyfever zei

Nu blijkt er verwarring te zijn over de videobeelden. Eerst moet dat maar eens opgehelderd worden voordat we verder kunnen nadenken over die route.

Die halve sleepkabel houdt me wel bezig. Hij kan zich er aan opgehangen hebben, maar waar is de andere helft dan voor nodig geweest? Eventueel gecombineerd met een 2e spanband. Daar zou je een hef- of til constructie mee kunnen maken.

Hm, het wordt een steeds groter mysterie.

op hvnl blog:
15 mei, 14.00 uur Kees van Lambalgen, een goede vriend van moeder Iris, treedt vanaf nu op als woordvoerder van de familie. “Een verschrikkelijke situatie, je kunt het je gewoon niet voorstellen. Er heerst veel wanhoop en verdriet. Je merkt dat de energie en hoop wel aan het afnemen zijn door alle spanningen. Vrienden en familie zijn voortdurend bij Iris thuis om haar te steunen en bij te staan. Het is erg zwaar”, laat hij aan onze redactie weten.

Dus mensen, ga niet oordelen over de moeder op basis wat ze niet doet, laat haar met rust.

Anoniem zei

@15 mei 01.46
Ik ben benieuwd of de poltie iets gedaan heeft met de opmerking dat op de videobeelden van bij Leersum het lijkt te gaan om een hyundai met meegespoten deurgrepen. Terwijl de foto's van de gevonden auto duidelijk laten zien dat deze zwart zijn.
Weet iemand of dit door de politie is uitgezocht? Of al gemeld?
Als je de beelden bekijkt en deze stilzet in de 5e seconde is er een duidelijk beeld te zien waar het inderdaad lijkt te gaan om meegespoten handgrepen namelijk.
Het zou wat zijn als men n.a.v. beelden van een andere auto totaal verkeerd zoekt.
Kan natuurlijk ook nog zijn dat er een autowissel heeft plaatsgevonden.
Nou hopen maar dat de politie idd hier ook meeleest, want dit soort dingetjes zijn wel degelijk van belang.

hyfever zei

Ik heb de melding van Anoniem 15 mei 2013 17:06 voor de zekerheid maar even doorgegeven aan de politie. Mensen met goede tips, die kun je ook zelf doorgeven he:

https://www.politie.nl/gezocht/dossiers/2013/03-vermiste-broertjes/reacties.html

Ik heb ze ook gewezen op dit blog omdat ik vind dat er soms zinnige suggesties gedaan worden.

Anoniem zei

@16:56 Ik heb mijn hele bericht doorgegeven dus inclusief de droomvijver als naam/ lokatie die mij opviel. Ik weet echter niet of daar ook gezocht gaat worden. Vooralsnog CIOS Sittard... Laten we die zoekaktie afwachten/ steunen en dan wellicht andere opties afgaan... Leven allemaal mee op onze eigen wijze... Fingers crossed!

Anoniem zei

ad meldt:

verkeerde volgorde hebben getoond.

Volgens RTV Utrecht liet de politie dinsdag in het televisieprogramma Opsporing Verzocht zien hoe de auto eerst op de Rijksstraatweg in Leersum richting Amerongen reed, om na anderhalve minuut terug te rijden in de richting van Doorn. De eigenaar van het eetcafé zegt dat het precies andersom was.

De Hyundai reed op de beelden dus weg van Doorn, de plaats waar Jeroen Denis later die dag dood zou worden aangetroffen.

Ook het tijdstip op de video klopt niet volgens de eigenaar van de beelden. De klok van het camerasysteem zou een uur voorlopen. Jeroen Denis zou daarom al om 0.56 uur in Leersum hebben gereden en niet om 1:56 uur zoals de politie op politie.nl vermeldt. Dat betekent dat hij eerder in Leersum dan in Rhenen rondreed. De auto is om 1:42 uur in Rhenen gesignaleerd.

De politie wil nu meer camerabeelden van het eetcafé in Leersum onderzoeken. De recherche wil ook iedereen spreken die Jeroen Denis of de Hyundai Getz met het kenteken 08-NT-BV, al dan niet samen met Ruben en Julian heeft gezien, of op een andere manier contact met ze heeft gehad.

Anoniem zei

@hyfever post." Dus mensen, ga niet oordelen over de moeder op basis wat ze niet doet, laat haar met rust.". (laatste zin) Wat de moeder danwel niet...of juist wel doet...ik zal niet de enige zijn die haar manier van handelen in deze zaak toch uiterst merkwaardig vind. Ik blijf erbij...ze weet veel méér dan ze zegt !!

Anoniem zei

Ipv 1.56 uur 0.56 uur....tja foutje! Misschien dat de tijdswaarneming op de rijnbrug OOK verkeerd stond, ipv 1.42 uur 0.42 uur....in dat geval zou de rit aardig kunnen kloppen ( van neerbeek naar Rhenen en door naar leersum)

elisa zei

Dag allemaal,ik volg deze site omdat ik net als half nederland ook in de ban ben geraakt van dit drama.allereerst wil ik graag het volgende kwijt..ik ben zelf gescheiden en mijn dochtertje was toen klein en ik kon mijn voormalige echtgenoot ook niet meer luchten of zien maar vond het heel belangrijk dat onze! dochter gewooon een pappa in haar leven had en heb het contact tussen hun nooit een stro breed in de weg gelegd.Als mijn ex echtgenoot dan kwam en ik van binnen als 't ware kookte...kon ik dat toch bij/in mijzelf houden omdat ik onze dochter gelukkig wilde zien...haar blije gezichtje als zij haar pappa zag...ik heb haar altijd met veel moeite naar haar vader gebracht voor een weekend logeren maar voor haar was dat oh zo fijn! Het gedoe om deze jongens getuigd ook van een gebrek aan liefde voor hun...als je van je kinderen houdt respecteer je hun genegenheid voor de andere ouder..sta je die band niet in de weg...vaders houden net zoveel van hun kinderen als moeders dat doen en als je dat gaat saboteren krijg je zulke toestanden...want zo een vader als Jeroen...zijn wereld stort na een scheiding al deels in...en dan mag je je zoons ook niet echt bij je hebben...worden het af en toe weekend kinderen...dat kan zo erg diep gaan bij vaders...de angst..'straks zie ik ze nooit meer' kan als een ondraaglijk iets gaan voelen en kan de haat naar de moeder zo versterken dat je haat je tot zoiets vreselijks kan doen brengen...vind het jammer dat die Jeroen de hoop verloren had...want als die jongens groter worden komen ze vanzelf wel naar hun vader want dan kan moeder ze echt niet tegenhouden en had hij gewoon zoons in de toekomst in zijn leven gehad...helaas is hij in het moment blijven steken...en dan denk ik...ja iris...had hem nou gewoon met zijn kinderen om laten gaan...had hem daarin nou gewoon gesteund...een slechte partner waar je niets meer om geeft..alla...maar hij was ook de vader van je zoons...hun pappa...en door al dat gedoe heeft niemand die jongens nu..want dat ze gevonden worden denk ik wel maar dan wel ergens onder de grond en kan Iris iedere week naar de grafjes....ja als je ze nu gewoon had willen 'delen'met hun vader hadden jullie allemaal best wel een goed leven kunnen hebben..
Dat wilde ik graag kwijt...mijn ex echtgenoot is helaas voor mijn dochter overleden toen mijn dochter 7 was,hartaanval...ik had haar graag een leven met een vader gegund....ook al had dat betekent dat ik ook de rest van mijn leven met mijn ex te doen zou hebben gehad...maar uit liefde voor je kind breng je dat op!Had het nou maar anders gedaan Iris...had ze met liefde naar je man gebracht...dan had Jeroen ze ook in alle liefde weer bij je teruggebracht.... ( ps ik ben een vrouw van 49 en mijn dochter is nu 19

hyfever zei

sja, ik denk dat we nu eerst eens moeten wachten wat nu de tijden en route echt is geweest. Goed dat iedereen zo meekijkt, anders was het niet opgevallen. Alles om de jochies te vinden!

Ik volgt zelf trouwens http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/990021/liveblog-vermiste-broertjes-ruben-en-julian.html

die zijn het meest alert met nieuws.

@ anoniem, 15 mei 2013 17:31.
Natuurlijk is het goed om kritisch te blijven en alle opties te bekijken. Maar vooralsnog lijkt me deze daad er één van Jeroen Denis en zal Iris daar de rest van haar leven mee te dealen hebben. Een grotere kwelling kan ik me niet voorstellen.

Anoniem zei

Hyfever 17.05: waar is de andere helft dan voor nodig geweest? Eventueel gecombineerd met een 2e spanband. Daar zou je een hef- of til constructie mee kunnen maken.

Dan zou je haast denken dat hij de sleepkabel om het spanband had zitten, daaraan "iets" heeft laten zakken, en vervolgens de kabel doorsneed omdat de onderste helft vast achter het spanband zat? Maar dan had de helft die er nog is er ook gewoon achteraan gegooid kunnen worden zou je dan denken,of het moet ondiep water ofzo zijn geweest, met de kans dat de plastic kabel ging drijven en zichtbaar zou zijn? Vreemd idd.een halve sleepkabel, niet iets wat zomaar even doormidden breekt.

Anoniem zei

Op het liveblog van RTV Utrecht lees ik:

"15.45 uur: De reddingshonden uit België komen niet naar Zeist. De vrijwilligers zeggen dat ze door de politie zijn verzocht om thuis te blijven. "Als de politie zoiets vraagt dan zullen ze daar een goede reden voor hebben."

Vreemd dat ze het gebruik van die honden afwijzen. Duldt de politie geen concurrentie of weten ze weer meer dan ze kwijt willen?

hyfever zei

@elisa, 15 mei 2013 17:45
Goeie post elisa. Zo denk ik er ook over, zelf kind van gescheiden ouders die het illustere record hebben om de langst lopende scheiding te hebben. Daarnaast is mijn vrouw van haar vorige man gescheiden en hebben ze een dochter uit het eerdere huwelijk. Hoe dan ook kinderen zijn altijd de dupe.

Anoniem zei

Jeroen keerde op de Rijksstraatweg,..(zie beelden)
net daarvoor rijdt hij met behoorlijke snelheid, waarna hij
rechtsomkeerd maakt. Maar even daarvoor, is van belang,..daarachter komt met vrijwel dezelfde snelheid de donkere auto in beeld, vlak achter de auto van Jeroen. Zou Jeroen in de gaten hebben gehad dat hij langere tijd door deze auto gevolgd is?
En daarom gekeerd is, vanaf dit moment is het veel besproken tijdsgat ontstaan! En ook wat me opvalt; Na Opsporing Verzocht, stromen vele tips bij de politie binnen, maar op verzoek van de politie,..dat juist deze bestuurder zich moet melden,..vreemd genoeg..bestuurder heeft zich nog niet gemeldt.
Zou het zo kunnen zijn dat dit het moment was, dat het verkeerd is gaan lopen voor Jeroen en zijn kinderen??? Kijk maar eens naar de beelden en oordeel zelf.

Anoniem zei

Waarom heeft de politie de actie met Belgische politiehonden afgeblazen?

Zijn ze iets op het spoor?

Komt echt over van.....we hebben jullie niet meer nodig.

inge zei

wowww Elisa wat heb je dat mooi en oprecht geschreven en ja je hebt gewoon helemaal gelijk! Maar wat vreselijk voor je kind dat het zo is afgelopen. Mijn kind raakte ook haar vader plotseling kwijt toen ze 7 jaar was, alleen wij waren (gelukkig niet gescheiden). Maar goed dat allemaal terzijde. Ik vind het ontzettend mooi geschreven van je. Chapeau!!!!

Anoniem zei

Zou er door de recherche gekeken zijn naar het trekoog van de auto. Sleepkabel had immers ijzeren haken. Mocht het zijn dat de auto gebruikt is om iets te verslepen zal dit oog toch beschadigd moeten zijn door de haak (lakbeschadiging) Kan ook zijn dat in plaats van iets te verslepen deze spanband en kabel gebruikt zijn om iets "op te hijsen" Zomaar een gedachte.....

Anoniem zei

Ik lees, dat de wereld van vader Jeroen grotendeels is ingestort, doordat moeder Iris van der Schuit uit Zeist via haar advocaat een versoberde omgangsregeling wilde om zo de beide kinderen minder vaak bij hun vader te laten zijn..... Nou, moeder Iris, als dat waar is, wat zal jij dan een groot schuldgevoel hebben de rest van je leven!! Natuurlijk is het niet goed, dat vader Jeroen mogelijkerwijze zijn beide zoontjes gedood heeft, maar dat zou hij NOOIT gedaan hebben, als hun moeder hem een hele goede omgangsregeling zou hebben geboden. Een fatale fout van de moeder dus!!

inge zei

waarom liep Jeroen nerveus heen en weer en zaten de jongens stilletjes op een boomstam voor zich uit te staren? Zou hij ze iets medegedeeld hebben waar ze van geschrokken zijn?

Peter zei

Elisa, ik heb met bewondering voor jou je boodschap gelezen. Je hebt helemaal gelijk, ik deel voor de volle 100 % je mening. Als Iris dezelfde mening zou hebben gehad als jij en ik en vader Jeroen een omgangsregeling van haar zou hebben gekregen, zou dit drama niet gebeurd zijn. Ik zou je graag eens willen spreken Elisa.

Anoniem zei

Het is al eerder vermeld hier maar de auto op de video is niet de auto van de vader. Het is een 3-deurs, naar mijn mening een polo. Dit komt ook overeen met de ramen die anders zijn dan die van de Hyundai. Volgens de laatste berichten zou hij om 00.56 door Leersum gereden zijn. Venray-Leersum in 38 minuten gaat niet! Dat is ruim een half uur rijden!

Anoniem zei

Nou gaan ze op "bekende plekken" zoeken die moeder kent.
Daar worden de kinderen nou nooit en te nimmer gevonden.
Tijdverspilling!

Anoniem zei

De vader zat ooit op het Sittardse CIOS als je bij Geleen de autobaan verlaat tank je links in Neerbeek en is het een paar km via de Rijksweg naar het Cios. en er is veel bos rond zijn oude School

inge zei

Hoi Peter, mooi heeft ze dat verwoord he

Anoniem zei

@18:39

Dacht dat we erachter waren al dagen dat het CIOS te Arnhem is????

Anoniem zei

@ anoniem 18:35 uur:
Nee, het is bij mijn weten nog helemaal nergens vermeld dat het om een andere auto zou gaan. Waar heb je dat vandaan dan? Verder maak je een fout in de tijd. De auto is waarschijnlijk in Venray gesignaleerd rond middernacht. Venray-Leersum in een uur is zeer wel mogelijk!

frivool zei

Niet te geloven zeg, zoveel ramptoeristen hier.

frivool zei

.


Erg veel ramptoeristen hier!!!!!!!!!!


.

Anoniem zei

Gelezen op nujij.nl.. Vreemd dat de politie deze putten nog niet heeft gecontroleerd.

Ben opgegroeid in elsloo.heb al twee keer gebeld dat ze de putten van de ur langs het juliana kanaal moeten controleren.de eerste put ligt op 100 meter vanwaar ze gezocht hebben bij kasteel elsloo de putten zijn gemakkelijk te bereiken met een auto.
De putten zijn 20 meter diep.de politie doet zich niet eens de moeite om terug te bellen.dom volk.bah.even logica.stel je wil snel je kids dumpen.ga je dan wandelen in een donker bos?????

hyfever zei

hm, ik heb die verkeerd gemonteerde beelden van de auto nog eens bekeken, maar ik zie geen andere kenmerken dan dat die van Jeroen Denis zou zijn. Maar het kan aan mij liggen.

«Oudste ‹Ouder   201 – 400 van 3287   Nieuwer› Nieuwste»